Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dla cyklu 28dn? Kurcze ja miałam 26dn:-) I z OM wychodzi 24.12Wiesz co, ale ja miałam bardzo długie cykle-38 dni więc marne szanse że urodze wg terminu z om bo te terminy sa wyliczane dla cyklu 28-dniowego. Trzymam się tego z pierwszych dwóch usg- w 8 i 13 tyg- wyszly takie same. Potem te terminy nie sa miarodajne wiec nawet sie nimi nie przejmuje. A jak będzie w rzeczywistości to zobaczymy;-)
Lecę Was dalej nadrabiać
Wiem, że jestem szczupła, na figurę nie narzekam:-) Ale każda kobietka w sobie cosik znajdzie nie tak:-):-) Mi jak już pisałam wyżej włosy strasznie przeszkadzały, ale ostatnio już jest dobrze:-):-)Georgina ale Ty przecież super wyglądasz, szczupła i w ogóle. A ja przy 17kg na plusie to prawie szersza niż dłuższa. Jak się przełamię to wkleję na zamknięty jaki grubasek ze mnie.
Wiem, że jestem szczupła, na figurę nie narzekam:-) Ale każda kobietka w sobie cosik znajdzie nie tak:-):-) Mi jak już pisałam wyżej włosy strasznie przeszkadzały, ale ostatnio już jest dobrze:-):-)
Powiem tam. Miałam przez 1.5roku asymetryczną fryzurę. Ale jak wiadomo kobietom często się nudzi dana fryzura i chce nowości. No i stwierdziliśmy z Moim, że będę zapuszczać. Miałam z jednej strony włoski krótkie na chłopaka:-) a z drugiej na boba. Niektóre z Was pewnie wiedzą. No i fryzjerka dobra znajoma powiedziała, że aby mi włosy super rosły to powinnam ściąć ten długi bok. No i sobie ścięłam i miałam mega krótkie włoski. Ale w ciągu 2 miesięcy tak mi ładnie odrosły, że teraz mam boba. Ciut krótsza wersja, ale jest bob. Taką fryzkę kiedyś miałam i mi odpowiada, ale oczywiście zapuszczam dalej:-):-)czyli jednak wolisz jak masz troszke dluzsze te wloski? Ja tez Cie wole z ciut dluzszymi![]()
RACJA !!!!!!! Macie przyklad mnie .....wysokie cisnienie = szybkie cc ( przy tabletkach ktore nie daway rady zbic cisnienia)