D
daffodill
Gość
Co znaczy duży noworodek ?
to znaczy: Niesamowite niemowlę. Waży... aż 8,7 kg!
to jest rekordowy noworodek!!! ale to zapewne przez ta cukrzyce matki.
jak dla mnie to małe sumo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co znaczy duży noworodek ?
to znaczy: Niesamowite niemowlę. Waży... aż 8,7 kg!
ja jak sobie przypomne w jakiej formie bylam maja dwadziescia pare lat to jednak wydaje mi sie, ze fizycznie jest to najlepszy okres i wiele dokuczliwosci jest odpuszczonychJa też nie miałam;-) No i nawet w przedzaile wiekowym sie mieszczę bo mam 22 lata.
Ale mi się zdaje że to jednak sprawa nie tyle wieku ile wlasnie genetyki- moja mama do wagi sprzed ciąży wracala zawsze 2 tygodnie- mnie rodzila mając 25 lat, siostre-34 i dokladnie tyle samo czasu jej to zajelo
mam teorie, ze jednak kolo 20stki dziewczyny lepiej to wszystko przechodza,
siostra ma kolezanki 20-23 lata - nawet wymiotow nie mialy w ciazy

ja jak sobie przypomne w jakiej formie bylam maja dwadziescia pare lat to jednak wydaje mi sie, ze fizycznie jest to najlepszy okres i wiele dokuczliwosci jest odpuszczonych
a ze ja stara babinka juz... to masz babo placek![]()
Ja mam 26 lat i wymiotów też nie miałam ;-) tylko mdłości. Ale chętnie podciągnę się do tej teorii, jako że czuję się na te 20 lat hehe![]()
No no, do starej babinki to Ci jeszce sporo brakuje;-) My palujemy nasze dzieciaki przed 30 bo to chyba jednak najlepszy czas ale co wyjdzie z tych planow to czas pokazeja jak sobie przypomne w jakiej formie bylam maja dwadziescia pare lat to jednak wydaje mi sie, ze fizycznie jest to najlepszy okres i wiele dokuczliwosci jest odpuszczonych
a ze ja stara babinka juz... to masz babo placek![]()
no u mnie to akurat sie nie sprawdza bo mam 21 lat i czuje sie gorzej niz nie jedna kobieta w ciazy majaca 30 lat i wiecej.
Ja mam 20 i zadnych wymiotow tylko mdlosci przez okolo 2-3 tyg ...