Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nawet nie próbuję was podczytywać bo zaraz zasnę na siedząco
Mały znowy zrobił sobie w nocy przerwę od 00.30 do 4
Dobrze że Hania jakoś w miarę spała i już nie reaguje na jego płacz
Poprzestawiał sobie dzień z nocą więc musimu nad tym popracować!
Trzymam za was wszystkie kciuki!
Moka lekarz nic nie mówił podczas usg, jedynie, że ma zastrzeżenia do ilości wód. Ale na powtórnym badaniu, już przez innego lekarza wyszło, że wód mało, ale w normie.
A ja odgrzewam pomidorówkę i szykuję się na angielski.
ciesze sie ogromnie ze uniknelismy szpitala ,ze maly dochodzi do siebie ze jest taki dzielny !
Musialam ,odrazu dostalam przy wybieraniu papierow do wypelnienia o becikowe ,to tez dorazu mi dali ,wiec Jarek pojechal dzisiaj i moj gin wypelnil mu z miejsca ! Ale trzeba !!!!!!!najwazniejsze ze fifi zdrowiejea z tym becikowym to fajnie zalatwilas !! a musialas sladac to zaswiadczenie od lekarza ??
Asiu ty to możesz potwierdzić: najgorsze co może być to chore dziecko, one są takie bezbronne.
A w sprawie Daffi to właśnie chodzi o to, że jej mąż pracuje już drugi miesiąc za darmo, bo mu nie płacą![]()

Pracuje 2 miesiac i nie ma za to kasy ???????? Mama mija !!!!!! To ja nie w temacie ,wiec po co tam pracowac ?Nie szuka czegos nowego !Czesc laseczki
Musimy sie pochwalic z Fifolkiem ze nasza bilirubina z prawie 15 spadla nam na 12Maly juz wyglada calkiem inaczej ,sika duzo bo dopajam go glukoza i wywala to cholerstwo z siebie ile moze
Pediatra byla bardzo zadowolona z wyniku i kazala zrobic ostatni dzien fototerapi
i oddac sprzecik jutro z rana
wiec Teraz Filipek jeszcze sie opala i w nocy tez sie poopala a jutro juz bedziemy sie tulic do cyca
![]()
Przezylismy szok z Jarkiem ,przy kluciu Fifola ,ja oczywiscie wyszlam a maz dzielnie trwal prz Fifolku ,ale jak 2 razy nie mogly sie wkluc i maly darl sie jak nigdy ,ja szalalam z rozpaczy na korytarzu a Jarek zostal wyproszony bo sie panie przy nim denerwowaly bo mine mial jak by chial je pozabijac ,tulilismy sie na korytarzu jak nasz synus byl trzeci raz kluty i sie wkoncu udalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jeszcze nie slyszalam aby tak plakal nie mial powodow do placzu ,taki grzeczny a dzis pozwolil nam uslyszec jak sie drze ! Oby byl grzeczny caly czas !
ciesze sie ogromnie ze uniknelismy szpitala ,ze maly dochodzi do siebie ze jest taki dzielny !
a któraś z Was wie o co chodzi z zapisem skurczów naKTG, jakie to powinny wartości przy braku skurczów, a jakie przy skurczach? pewnie im wyższe tym mocniejszy skurcz, ale...? ktoś wie?

Halo halo - ja nie narzekalam.
Dopiero dwa tyg temu zaczela mnie watroba bolec to pomarudzilam ale do tej pory . ...
A 34 strzeli w maju. NIESTETY
ja w marcu skoncze 30 !! wiec bez takich sugestiitez sie niezle czuje
![]()