Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli juz sie ustawila odpowiednio...) Szczerze mowiac tez bym tak chciala...mi na usg wychodzilo ze mala jest pleckami na zewnatrz !! nozki i lokcie ma blizej mojego kregoslupa !!
jeśli uparta po mamusi to nie wyjdzieHej Lasencje
Oj Anoola widzę, że u Ciebie już nie najlepiej...ale może mallutka jeszcze nie wyjdzie

Waga tutaj chyba jest najmniejszym problemem... tymbardziej, ze te kilkanascie kilosow to norma. Ja mam juz + 18 i codziennie + 1 przybywa... i to tempo mi sie nie podobaidę się wiec zrelaksowac.. i cos zjeść.. bom głodna.. :-d
kij z wagą..po porodzie spuszcze to sadełko
![]()
dokladnie takNO JA MYSLE !!!
no chyba raczej o to chodzi wiadomo skurcze niczego dobrego nie wroza ... a jak szyjka juz skrocona to roznie moze byc !!
u mnie chodzi o skurcze i szyjkę ! przy takich akcjach nie ma nawet mowy o seksie
+ dodatkowo pesser-przy nim tez zero seksu
No musi mamusi posłuchaćjeśli uparta po mamusi to nie wyjdzie
już ja se z nią porozmawiam..
nie chce sie tym przejmowac i zamartwiac bo moge tylko pogorszyc.. wiadomo ze moje zmartwienie jest odczuwane przez bobaska..

idę się wiec zrelaksowac.. i cos zjeść.. bom głodna.. :-d
kij z wagą..po porodzie spuszcze to sadełko
![]()
eee tam spoko wage masz, ja mam +16 kg i nie wyglada zeby sie zatrzymala ...to ja po wizycie...
waga mnie wystraszyła.. 13,5kg w sumie se juz natrzaskałam..
serduszko ślicznie bije.. cisnienie w porzadku miałam..
to u położnej..
a co u Plewki...
szyjka moja sie skróciła i mierzy cały 1cm. .
pobrał mi wymaz na GBS..
Nikola jest za nisko .. - powiedzial ze moze sie jeszcze cofnąć ale musze DUZO leżeć..;/
termin styczniowy nadal realny ale juz z mniejszymi szansami.. musze sie oszczedzac to dotrwam...
se wazy mała bodajże 2450 ale z tego wszystkiego nie wiem czy dobrze zrozumiałam..
wdała mi sie infekcja i dostałam czopki dopochwowe.. i krem..
co najgorsze ZERO SEKSU !!!!
zero stresu..
Niki ładnie główką w dole.. grzeczna dziewczynka.. i dalej jest dziewczynką..fakt ze nie na 100%..
za tydzien znowu się mam zglosic ..
z czego Plewka twierdzi ze czekaja mnie naprawde ciezkie dwa tygodnie.. zebym sie teraz zbytnio nie przemeczyla czy cus i zeby nam Niki nie chciala wyjść..
a wkurzyłam sie zaraz pozniej jak mi okulistka przesunęła wizyte na wtorek..!!!
ktoś mi skróci co dzisiaj się działo bo za Wami nadarzyc to masakra...
gaduły przebrzydłe..