Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie rozumiem jak wam te stopy puchna bo chyba nie rosna
ze o cztery rozmiary buty wieksze kupujecie ???
ja probowałam o rozmiar wieksze kupic ale ze wzgledu na spuchniete kostki nie chciały wejsc ale w palcach latały no bo kosci mi sie nie wydłuzyły no moze jeszcze podbicie spuchniete
wytłumaczy mi to ktos??
A wlasnie, ze rosna. Nigdy przez tyle lat o tym nie slyszalam a w trakcie tej ciazy przegladajac strony internetowe kilka razy juz sie natknelam na ta informacje.
Oczywiscie nie rosna w doslownym tego slowa znaczeniu. Stawy luzuja i sciegna sie rozciagaja pod wplywem hormonow chyba - juz nie pametam. Jest to potrzebne aby kosci lonowe i miednica mogla sie rozsunac . Takze zebra sa wypychane na zewnatrz. Ogolnie cialo staje sie bardziej elastyczne aby pomiescic czlwieczka w srodku. Tak wiec i stopy moga sie tak rozklepac ,ze potrzebne sa buty o rozmiar wieksze . Pewnie jak dojdzie jeszcze opuchlizna to i dwa numery .
Wydaje mi sie jednak ,ze po porodzie wszystko wraca do normy. Jak znajde gdzies te opisy to wkleje link.
z Antkiem spuchły mi nogi, była to zima, w żadne buty sie nie mieściłam, kupiłam nowe zimowe buty, no i na drugi rok chciałam je nałożyć a noga w środku dosłownie pływała tyle moeijsca było, jakies 1,5 rozmiaru za duże.Nataklo sa gdzes jakies nowe fotki Lenki??:-)