W
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i linki ehhh
Dziewczyny bo nie pamiętam czy pisałyśmy już o tym.....czy któraś myślała już o kupnie pasa poporodowego?
Bo nie wiem czy się opłaca...
Dziewczyny bo nie pamiętam czy pisałyśmy już o tym.....czy któraś myślała już o kupnie pasa poporodowego?
Bo nie wiem czy się opłaca...

dalej wszystkie mięśnie bolą i macica cała.

Mea
moja mama czyta wlasnie jezyk niemowlatpowiedziala ze sie musi doszkolic !!! a nastepna to dostanie do czytania tesciowa - nie ma zmiluj sie !!!
a teraz cos przerazajacego !!
http://www.kurierlubelski.pl/stronaglowna/190832,noworodek-uderzyl-glowka-o-posadzke,id,t.html
Nessi ale jaja zabij ja tepym nozem:-):-):-)
Dzieki laski za slowa otuchy w noc se to wszystko przemyslalam i juz sie tak nie dolujebedzie dobrze!!! mamusia juz nademna stoi i mi jedzenie wciska na sile:-):-):-) zauwazylam tylko, ze wzrost przystopowal odkad zaczelam jesc tabsy:-
-
-( Jak myslicie co mam robic zeby sie ta dzidzia troszku tluszczem obkulala??
A i teraz najlepsze: w pon szwagierce robili USG(siostra zakonna w Rydach) i powiedzieli jej ze dziecko ma ok 4kg-kokrety byczeki zgadnijcie ile mial jk sie urodzil??-2900g PARANOJA!!!!!!!!
![]()
Tak, to wszystko przez naszych fgacetow, to oni nas stresuja!![]()

"MAM ZONE W CIAZY I NIE ZAWAHAM SIE JEJ UZYC !!!"

Rodzice mojego M zaczeli nagle dziwnie pałac do mnie ''miłością ''
Jedyne przejawy dbałości o mnie, moje zdrowie i samopoczucie ma gdy jestem w ciąży. Zdaję sobie sprawę, że tak naprawdę dba o nienarodzonego wnuka. Potem znów pójdę w odstawkę. 4h w samochodzie - nie polecam !!! ja po 2h mam z lekka dosyc !!!
Taki wywiad można przeprowadzić z mężem- przecież jest w temacie ;-)