• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Mięsko z sosikiem własnej robótki gotowe:) tylko wlaczyc ziemniaczki i obiadek gotowy :)

biedronki to ona ma juz pewnie dosc!!!]

JESTEM ZŁA!!! DZWONIE DO TEGO SMIESZNEGO PREZESA MOJEGO MEZA A TAM BRAK POLACZENIA... NAWET SYGNALU NIE MA!!!! jesli ten ch.. mysli że ze mną wygra to się grubo my:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:li!!!!

TAK TRZYMAC :-):-):-)

ja osiaga 3 stopien to już nie filtruje nic dla dzidzi czy cos i powinno sie z takim łozyskiem rodzić..
ja se akurat z lozyska jestem dumna bo mam 2 stopien .. wiec akurat lozysko jest w stanie wytrzymac do stycznia.. :D

Ja 3 tyg temu mialam 2/3 stopien hmm .... wiec teraz ?? hmm niewiem... a ponoc jak jest wlasnie 3 to trzeba kontrolowac bo moze w kazdej chwili przestac funkcjonowac hmmm czy to prawda??

na paciorkowce..
nic Ci gin nie mówił? ja wolałam zrobić bo nóż a bede miala i co? czytałam że babce dziecko nawet zmarlo jak sie zaraziło..

ja 30 zł :)

nei za dobrze Ci :P
podsyłam pyzy :P

mi nic nie mowil gin o dopłacaniu jesli wyjdzie dodatni..:eek::eek::eek:

a pfff :)
to wszystkie czekamy na styczeń niby :-D

to nieciekawie... mi tego badania nikt nie zlecil.

reklama
a pfff :)
to wszystkie czekamy na styczeń niby :-D
Ja coś czuję że u mnie to jednak grudzień bedzie. Aczkolwiek bobo malutkie- ostatnio z usg termin wyszedł 11.01, łożysko 1 stopnia i nie wiem co to skurcze więc szanse sa baaardzo realne.
Ja gbs jeszce nie miałam ale jak nie dostanę skierowania to chyba się sama przejdę żeby nie pluć sobie w brodę potem.
Anoola a jak Ty sie dzisiaj czujesz? Coś się polepszyło od wczoraj?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry