Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a co ? masz dodatni?jak to doplacić?
Ja nic nie dopłacałam![]()
biedronki to ona ma juz pewnie dosc!!!]
JESTEM ZŁA!!! DZWONIE DO TEGO SMIESZNEGO PREZESA MOJEGO MEZA A TAM BRAK POLACZENIA... NAWET SYGNALU NIE MA!!!! jesli ten ch.. mysli że ze mną wygra to się grubo myli!!!!
ja osiaga 3 stopien to już nie filtruje nic dla dzidzi czy cos i powinno sie z takim łozyskiem rodzić..
ja se akurat z lozyska jestem dumna bo mam 2 stopien .. wiec akurat lozysko jest w stanie wytrzymac do stycznia..![]()
na paciorkowce..
nic Ci gin nie mówił? ja wolałam zrobić bo nóż a bede miala i co? czytałam że babce dziecko nawet zmarlo jak sie zaraziło..
ja 30 zł
nei za dobrze Ci
podsyłam pyzy
mi nic nie mowil gin o dopłacaniu jesli wyjdzie dodatni..
a pfff
to wszystkie czekamy na styczeń niby![]()
fenka nigdy nie brałam, a ten z luteiną dostałam na skurczeA nie jest on czasami dany dlatego ze bierzesz fenka?Bo raczej na skorcze to on nie bardzo![]()

bo to nie jest obowiazkowe tylko zalecane..to nieciekawie... mi tego badania nikt nie zlecil.
Ja coś czuję że u mnie to jednak grudzień bedzie. Aczkolwiek bobo malutkie- ostatnio z usg termin wyszedł 11.01, łożysko 1 stopnia i nie wiem co to skurcze więc szanse sa baaardzo realne.a pfff
to wszystkie czekamy na styczeń niby![]()