Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
trzymamy kciuki!!cześć dziewczyny!
Kopciuszku dziękuję za przepis
Marta wszystkiego najlepszego!!!
dzisiaj o 10:40 mamy wizytę u lekarza
jak wrócę to się pochwalę ile waży Malutka
póki co zmykam na śniadanko i się szykować!!!:-)
cześć dziewczyny!
Kopciuszku dziękuję za przepis
Marta wszystkiego najlepszego!!!
dzisiaj o 10:40 mamy wizytę u lekarza
jak wrócę to się pochwalę ile waży Malutka
póki co zmykam na śniadanko i się szykować!!!:-)
Ja codziennie rano jak wstaję to odliczam od nowa oczywiście, kiedy wyjdę do domu jak moja córka urodziła by się dzisiaj i coraz później mi wychodzi, a w dodatku B z Miśkiem mieli jechać na 3 dni, na weekend do warszawy, ale czekają aż Hania się urodzi i przywiozą mnie ze szpitala i z dnie na dzień ich szanse na wyjazd przed świętami coraz bardziej maleje. W pierwszej wersji mieli jechać w ten weekend ale teraz coraz bardziej zagrożony jest i przyszły![]()
Hehehe ja Igorka tez chodz do terminu rowno 7 dni ;-):-) ale zaszokowala mnie Georgina i Madziarena mialy termin po mnie ;p;p;pa juz moga tulac swe malenstwa ja tez chce i szczeze nie moge sobie wyobrazic tej chwili ze tulam swojego skarba jakos odlegly mi ten obraz niewiem czemu ....

hmmm wylalam wosk i wyszlo ze ci powie ze masz rozwarcieSe jestem.. podwójna jeszcze
noc przespałam jak jakiś zabity komar.. ofc przedtem sie musialam nameczyc i nafikolkowac co bym se dogodna pozycje znalazła
dzisiaj póki co nic nie boli.. wiec jadziem na zakupy.. zapłacić OC .. i takie tam.. a o 12:00 do gina.. zobaczymy co on powie
MARTUŚ kochana STO LAT :*

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja nie mam żadnych oznak zbliżającego się porodu, liczę na to, że może nagle się zacznie![]()