Dzięki kochana - my możemy sobie wspominać, choć Ty i tak trochę jesteś młodsza ode mnie:-), po nicku określam Cię na 5 lat:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki kochana - my możemy sobie wspominać, choć Ty i tak trochę jesteś młodsza ode mnie:-), po nicku określam Cię na 5 lat:-)
A ile płaciłyście za ręczny laktator
.Laski jak zamierzacie ubrać dzidzie na wyjście???
ja tez nie zamierzam w nieskonczonosc sterylizowac butelek..
mysle ze moze z 2/3 miesiace potem sie bede starala odchodzic od tego...
dziewczyny zaczynam sie troszke martwic..czy to mozliwe ze tego czopa jest tyle ze juz cieknie kilka godzin??
czy to moze cos innego se dzieje??
ja mam pod spod kaftaniki skarpeteczki i pajac na wierzch...plus czapeczki i rekawiczki..DZiewczyny a jakie ubranka dla dziecka bierzecie do szpitala? Starczy np. pajac+body albo śpiochy+kaftanik+koszulka ?????? Czy to musi być coś ciepłego, czy raczej lżejsze ubrania, bo tam chyba gorąco na tych oddziałach?????
Mi pożyczyła koleżanka aventu, ale jak by nie pożyczyła to miałam dokładnie taki plan jak emwu ( co do karmienia w przeszłości, czasu zakupu w tej ciąży i firmy)![]()
DZiewczyny a jakie ubranka dla dziecka bierzecie do szpitala? Starczy np. pajac+body albo śpiochy+kaftanik+koszulka ?????? Czy to musi być coś ciepłego, czy raczej lżejsze ubrania, bo tam chyba gorąco na tych oddziałach?????