Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mea ty a czop?? nie za wcześnie przeca dziś 11, do nowego roku troszku zostało

ale licz, że dowiesz sie konkretów a nie jakiś plot(tak jak to jest w moim przypadku) aha wiesz co znalazlas nr na porodówkę jesli nie to moze tez wyciagniesz??:-):-):-)DAFFI a ty kiedy masz isc do szpitala na wywolywanie (oczywiscie jakby cie nie wzielo samo)?

dobrze ze piszesz to popytam rozalskiego dzis na wizycie ...
ja dzis jestem po kiepskiej bo nieprzespanej nocy ;( zgaga mega i spac sie nie dalo ... a rano jak poszlam siku to przy podcieraniu zauwazylam taki sluz jakby katar ... ciekawe czy to juz moglby byc czop czy co ?? popytam o wszystko dzis w koncu prorokowal mi ze to juz ostatnie nasze spotkanie - potem tylko szpital !!
Dafi a wiec juz w środe co by sie nie dzialo juz napewno bedziesz miala swoja Julke?? ... ale super ciesze sie razem z Tobabo wczoraj nadrabiałam ale jakos nie zrozumiałam tego tak ze na wywolanie juz w srode ;-)
no chyba ze w srode nie podziala na mnie oksytocyna to druga proba w piatek... jesli to nie zadziala to w sobote CC. ale wierze ze sie uda wywolanie i ze juz w srode malutka bedzie ze mna:-) strasznie mocno sie ciesze!!!

;-)