luuuzna
Mama Alanka
na poczatek go poweranduj troszke /przy otwartym oknie/ a potem na krociutkie spacerki jak nie bedzie siarczystych mrozow!!
No właśnie tak zamierzam...tylko trzeba poczekać jeszcze, a tatuś aż kipi na myśl o 1 spacerku

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na poczatek go poweranduj troszke /przy otwartym oknie/ a potem na krociutkie spacerki jak nie bedzie siarczystych mrozow!!

cholera a ja rano zmierzylam cisnienie i mialam 145/92 ...
(...)
1. prasowanie i firanki ... 3 dni juz odwlekam !!
2. musze przygotowac pokoj ostatecznie na przyjscie Agatki !! i odpicowac go na swieta!!
3. sprzatanie duzego pokoju /standard sobotni/
4. zakupy - musze przygotowac mamie wszystko do pieczenia ciasta!!
5. musze zawiezc L4 ...
6. trzeba ubrac choinke i zrobic w domu wszelkie dekoracje ...
7. musze powiesic zdjecia na sciane bo jak ja tego nie zrobie to na meza nie mam co liczyc !!
8. musze pomyc meble w duzym pokoju bo na gorze jest taka warstwa kurzu ze szok /maz to zrobi a ja bede nadzorowac/

Ale ciiiiiiiisza...
Czyżby weekend się zaczął?![]()

Ja slyszalam ze juz jest przedluzonyteraz to ja juz zglupialam
to w koncu ile teraz jest tego macierzynskiego 20 tygodni czy mniej?
No najlepiej- to w Toruniu pieknie a w Olsztynie juz szaro? Gdzie ta sprawiedliwość;-)Witam w sobotę
Wszyscy śpią
A może gdzieś poza domem? Tutaj pogoda zapowiada się pięknie, pierwszy raz od kilku dni - trzeba się wybrać na spacer!
No najlepiej- to w Toruniu pieknie a w Olsztynie juz szaro? Gdzie ta sprawiedliwość;-)
Witam w sobotę
Dziewczyno zredukuj tą listę bo w ten sposób ciśnienie na pewno Ci nie spadnie
To jasne, że chcesz mieć wszystko przygotowane itd., ale odpocznij trochę, zwłaszcza jeśli masz być w szpitalu!
Witam w sobotę
Wszyscy śpią
A może gdzieś poza domem? Tutaj pogoda zapowiada się pięknie, pierwszy raz od kilku dni - trzeba się wybrać na spacer!

u nas już jest śnieg.. I dalej sobie posypuje..
oki juz wysyłam.. ; )wyslij mi troszkę w pudełku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ech... też czekam na śnieg... ale dzisiejsze słońce to miła niespodziankau nas już jest śnieg.. i dalej sobie posypuje..