Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o to nie musisz się martwić, wszystkie kciuki grudniówek zaciśnięte!Jade po dzieci i jadę.
Błagam was 3majcie kciuki
u nas kawalerka 300tyś zł.110 tys zlotychpoprawiam
![]()

Jade po dzieci i jadę.
u nas kawalerka 300tyś zł.![]()
Jestem załamana, może jakieś mamusie na forum coś mi doradzą... Mała chce jeść średnio co godzinę, spi tylko na rękach jak tylko ją położymy do łóżeczka to od razu wrzask, kupkę robi jedną na dobę (wydaje mi sie, że to mało zważywszy, że chce ciągle jeść). W dzień odstępy od jedzenia są troszkę dłuższe ale wynika to tylko z tego że ciągle ją ktoś nosi na rękach żeby spała. Jednak na dłuższą metę sie tak nie da bo wszystkim poodpadają kręgosłupy! W nocy ok 4 poddaję się i poprostu kładę ją przy cycu i pozwalam ssac tyle ile chce i jak długo chce i wtedy jest w miarę spokojnie. Powiedzcie mi kochane jak uniknąć błędów bo wiem, ze popełniam, ale może jakieś sposoby macie?
jesli nie ma bolesci brzuszka to nie ma sie czym martwic.Wiem to bo sama bylam podobnym przykladem,moja corcia (i tu was zaskocze) robila jedna kupke na tydzien
nie miala bolesci brzuszka,bylam z nia u pediatry bo mi tez sie wydawalo to nie normalne,ona mnie jednak uspokoila,powiedziala ze niektore dzieci tak maja
Help
Byłam u gina.
Ciśnienie 150 na 110 (najniższe jakie udało się złapać)
Zaraz mnie szlak trafi. Schudłam 1,5 kg i podejrzenie że wody uciekająO 13.30 odbieram Jonasza i jadę do szpitala, nie wiem co się dzieje, w ogóle nie wiem nic!!!
rozumiem poprzez usg ale nie przez strate 1,5 kg
A ja znam taką co po oksy rodziła cały dzień:-(
Jade po dzieci i jadę.
mama niestety dzis nie przyjechala i nie przyjedzie,moze jutro.kopciuszek2107 powiedz skąd Wy bierzecie tyle siły?) ja nie mam sił dosłownie na nic. w domku jedynie co robię to obiad a i tak mnie męczy stanie przy garach. i nie jest to tylko jakies tam moje marudzenie tylko na prawde wszystko mnie męczy...
![]()