Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NeSSi ja mam tak często. denerwuje sie o byle g... i krzycze,wyzywam,ryczę w zlości a po chwili dochodze do siebie i nie rozumiem mojego zachowania więc zaczyna mi być wstyd i wtedy to dopiero jazda!! bo ryczę jeszcze bardziej i mówię że na pewno wszyscy maja juz mnie dosc i robie sobie i wszystkim dookola wyrzuty. a najbardziej cierpi na tym moj Ł ale na szczęście jest bardzo cierpliwy

ja też mam tak teraz często...wczoraj myślałam,że umrę ...wymiotowałam od rana ,pół dnia, słabo też mi się robiło:-( dokładnie tak jak na początkudziewczyny ale się źle jakoś czuję. Od rana męczy mnie zgaga a już tak dawno jej nie miałam. A teraz jeszcze zaczęło mnie mdlić i jakoś tak słabo się czuję,kręci mi się w głowie. Zupełnie jak na początku ciąży...
Dziś na szczęście jest już lepiej
ehhhhh ta nasza Dafi to się namordujeSMS od Dafi:
"Skurczybyki atakuja ostro, gorzej z rozwarciem "
![]()

ja też mam tak teraz często...wczoraj myślałam,że umrę ...wymiotowałam od rana ,pół dnia, słabo też mi się robiło:-( dokładnie tak jak na początkuDziś na szczęście jest już lepiej
![]()
Ciekawe która pierwsza się rozpakuje:-)Ja jestem Elizka ale musialam wyszorowac kibelek i kuchnie no i wlosy umyc i zaraz obiados musze robic a potem po prezenty dla rodzicow jechac nie jestes sama hihi Jeju ja niby mam termin na 25 ale ginka obliczyla ze 28 i jak nie urodze to 29 ma mnie niby na oddzial wziac ja juz bym chciala teraz ale cierpliwie czekam na mojego brzdacaala nas mało znowu...wiekszość cieszy się już swoimi maleństwami, inne dziewczyny juz w szpitalu...jak tak dalej pójdzie to ja tu sama zostane do tego 27 grudnia![]()