Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ewako ja tez bede teraz biegac na ktg co 2 dniale watpie zeby cos sie podzialo ... a 28 na OCT ...
No właśnie miałam pytać co z Tobą, bo widziałam że jesteś na NK. Ale jesteś jeszcze w szpitalu? Czy w domku będziesz?
Madziara jednak mogę trochę popisać. Umyłam naczynia i tak mnie zaczęła głowa boleć, że nic mi się nie chce. Poleżę sobie, a co!
cos ruszylo, o 9 napisala wiec moze juz Julka bedzie ...wiadomosci od daffi !!
ja wcale bym sie nie zdziwiła gdyby meczyła sie kolejne kilka dni..cos ruszylo, o 9 napisala wiec moze juz Julka bedzie ...
kciukasy
nawet nie mow... ale juz ta ostatnia wiaodmosc byla najbardziej optymistyczna...ja wcale bym sie nie zdziwiła gdyby meczyła sie kolejne kilka dni..
biedna daffi..
oczywiscie zycze jej jak najszybszego rozwiązania !
rozwarcie jest..nawet nie mow... ale juz ta ostatnia wiaodmosc byla najbardziej optymistyczna...
jest rozwarcie konkretne

ja nie wiem, ale chyba bym tam teksanska masakre rozpetalarozwarcie jest..
i konowały w szpitalu pracują..
dzizys... ja mam nadzieje ze w moim szpitalu takiego czegos nie doświadczę..

ja bym pewnie zaczeła klnąć na czym świat stoi..ja nie wiem, ale chyba bym tam teksanska masakre rozpetala![]()

ciekawe co z nami bedzie....ja bym pewnie zaczeła klnąć na czym świat stoi..
no ale oby teraz już jej to jakoś poszło.. a o bólu zapomni.. może nie tak prędko ale zapomni![]()