NO i ja musze sie pochwalic
ODETCHNELAM !!!!!!!!
moje dziecko jest juz takie jakie powino byc
Taki swoj
Wczorajsza doba skonczyla sie na 760 ml wypitego mleczka wiec calkiem fajnie

Dzisiaj na kontroli z gardelkiem nic zlego sie nie dzialo ,jednak eurespal mu musial pomoc bo maly odzyl i chetnie zaczol jesc - dzis je jak w zegarku co 3 godziny
Juz nie spi caly czas ....wczoraj od 17 buszowal az do kapieli ,jedzenia i spania czyli do ok 21
Dzisiaj od 7 do 12 tez nie spal tylko w sumie se kimal czasami po kilka minut hahaha

Ale juz nie jest tak senny i apatyczny

Budzi sie bo jest glodny czym mnie bardzo cieszy i zasuwa po 100 - 110 ml wiec calkiem fajnie
Pediatra nie miala sie do czego tak naprawde przyczepic ,ale wyniki dla spokoju kazala zrobic !
Wiec siuski zawiezlismy - cholera zle zalozylam woreczek i ledwo co nasikal do worka a wsio do okola bylo mokre

,ale powiedzieli ze pokabinuja i badania uda sie z tego zrobic ahhah
Wyniki tez zrobilismy ,laborantki sie za glowe lapaly jaki on grzeczny ,bo rozebralam nie plakal ,ukuli nie plakal tylko sie skrzywil i tyle a spuscily z niego 4 fiolki krwi!
Bo duzo tych badan mu zlecila.
Zla bylam bo jak nic mu nie jest to po uj maja go kuc ale ochlonelam i moze rzeczywiscie lepiej skontrolowac to !
A jak juz nie plakal i sie nie meczyl to juz calkiem bylam pewna ze napewno mu nie zaszkodza te wyniki.
Ubralam dalej nie plakal.
Na koniec sie usmiechnol i skradl tym serca laborantek ahhahah
Moj maly dzielny chlopczyk !
Jutro bedziemy mieli wyniki - wierze ze wsio bedzie ok

Wazne ze juz je i nie spi caly czas
W nocy jak wyciagnol 150 ml to az sie poplakalam ,Jarek go karmil i mnie budzi i mowi ,"
synus chyba poczul ze sie bardzo martwisz i wyciagnol 150 mleka "