Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pozatym mam pytanko czy wasze szkraby tez maja krostki na twarzy?? moj ma na policzkach najwiecej takie z bialymi grudkami... troche na brodzie .... i coraz wiecej od kilku dni.....????????????????????????????
jesli nie sa czerwone,ropne to mysle ze to nic zlego.dobra dziewczynki, idę zrobić papu mojemu Szkrabowi i sprzedam go swojej mamie na jakieś 2 godziny, bo i u mnie s jak sesja czai się za rogiem, więc wypadałoby coś się pouczyć.
miłego wieczoru i spokojnej nocy![]()
moja jest za daleko zebym mogla jej podrzucic a tesciowa....wole nic nie pisac.my sie tez ukamy:-) my = ja i Maladobra dziewczynki, idę zrobić papu mojemu Szkrabowi i sprzedam go swojej mamie na jakieś 2 godziny, bo i u mnie s jak sesja czai się za rogiem, więc wypadałoby coś się pouczyć.
miłego wieczoru i spokojnej nocy![]()

Dziewczyny wiem, że ten temat już był, ale wówczas nie byłam w potrzebie i nie czytałam wtedy o tym, więc ponawiam pytanko nt ropienia oczek. Myszce ropieje oczko od paru dni, myślałam, że to zwykła ropka jaką się ma po pobudce, ale ona to ma po parę razy na dzień. Przemywam solą fiz., ale to po paru godzinach jest znowu. Czym Wy to traktowałyście?
A miałaś je przepisane po obserwacji Malca przez doktora? Bo się zastanawiam czy jakbym doktorce powiedziała o oczku Małej to czy by mi coś przepisała bez obserwowania tego oczka czy muszę z Martynką do niej jechać.Ja mam przepisane krople do oczu ale calkowicie nie pomagaja,chyba zaczne je stosowac czesciej lub poprosze o jakies inne.
Ach jak ja ci zazdroszcze ze mozesz go dac choc na kilka godzin do mamymoja jest za daleko zebym mogla jej podrzucic a tesciowa....wole nic nie pisac.
Dziewczyny wiem, że ten temat już był, ale wówczas nie byłam w potrzebie i nie czytałam wtedy o tym, więc ponawiam pytanko nt ropienia oczek. Myszce ropieje oczko od paru dni, myślałam, że to zwykła ropka jaką się ma po pobudce, ale ona to ma po parę razy na dzień. Przemywam solą fiz., ale to po paru godzinach jest znowu. Czym Wy to traktowałyście?
Ja mam przepisane krople do oczu ale calkowicie nie pomagaja,chyba zaczne je stosowac czesciej lub poprosze o jakies inne.