Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hmmm to juz sama teraz nie wiem...ja reczny mam tommee tippee i w sumie jestem zadowolona ...moze i tego tommego sobie tez elektrycznego kupieteż właśnie zamierzam kupić elektryczny. ja się zastanawiam nad Nukiem i Aventem, z Medeli ręcznej nie byłam zadowolona i jakoś nie zamierzam kupować elektrycznej.

hmmm to juz sama teraz nie wiem...ja reczny mam tommee tippee i w sumie jestem zadowolona ...moze i tego tommego sobie tez elektrycznego kupie![]()

co do kąpieli to ja wczoraj po raz pierwszy wypróbowałam ten leżaczek do wanienki - Danielkowi się podobało ale jak dla mnie to zdecydowanie lepiej mi go myć "na ręce".
Jeju ale bym sobie tez poszla ale fakt ja bym chyba z mojego osiedla wozkiem nie wyjechala podziwiam musisz miec niezle bicepsya my dzis bylismy na spacerku w sumie 40 minut
bo poszłam do siostry
i pchałam ten wozek przez takie zaspy i nierownosci
ze jak weszłam do domu to az mi sie w głowie krecilo:-)
lepszych cwiczen niz taka wyptrawa i to jeszcze w szpilkach
to chyba nie ma![]()
Dokładnie!
Mea u mnie najskuteczniejsz była inhalacja,w garnek woda, ugotować i wsypać majeranek:-) póxniej dziecko jakies 10 min nad ta parówką potrzymać, a późniejw ruch idzie frida;-) wszystkie glutki pieknie wyłażą bomajeranek ma działanie oczyszczające.
Mozna tez smarować dzidzie maścią majerankową:-)
kurcze fajnie, wpadnij do mnie na prasowanko;-)
A ja własnie jestem po 1 wiycie niańki, fajna kobitka, będę potrzebowała niani od kwietnia wiec juz zaczęłam szukaćNo i na sam poczatek extra babka sie trafiła, na dodatek dobra znajoma męża ciotki, zobaczymy jak reszta kandydatek. Ta ma 40 lat a na moją rówiesnice wyglada, no i najważniejsze- opiekowała sie trójką takich maluszków.
Jeju ale bym sobie tez poszla ale fakt ja bym chyba z mojego osiedla wozkiem nie wyjechala podziwiam musisz miec niezle bicepsy![]()