reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam mamuśki! :)
Ja jak zwykle jak po ogień, poczytałam tyle ile dałam rady, ale te dzieci się szybko rozwijają!:)
A ja wciąż mam problem z głową, za chiny nie chce jej podnieść :-( Już pomysłów mi brakuje jak go zachęcić, echhh
Pocieszające jest to ze przespał dwie noce po 6 godzin - rekord masakryczny, jesteśmy u dziadków nad morzem i widać świeże powietrze mu służy :))

no to super... kurcze nie wiem co Ci pomoc z tą główką.... my mielismy od poczatku klopot bo ona tak podnosila glowe ze sie alam ze sobie cos zrobi a w szpitalu pielegniarki polozyly mala na boku w tym szklanym łozeczku i julka tak sie rzucala ze przewrocila sie na brzuch i glowa do gory unosila tak mocno ze nie mogli uwierzyc... a pytalas o to lekarza???

reklama
Doszla do mnie wlasnie waga i mnie oszukuje!!!!!!!! WYSZLO ze julka wazy 3700 jak ona urodzila sie z waga 4150g!

NeSSi ze zdjęcia widzę że Ty szczuplutka jesteś, taka chusta 4,2 tez by Ci starczyła ale np koleżanka, która tezz jest bardzo szczupła nosi 1,5 rocznego synka w chuście 5,2 m:tak: Powiedziała, ze chusty muszą być długie;-)

No to będę wiązać kokardy wogól siebie i dookoła małego ;) coś podumam, a jak nie to sprzedam na allegro i zakupię elastyczną :)

Dzisiaj dalszy dzień edukacji mojego malucha :) od 4:00 wychodziło kiepsko ale widze poprawę .... dowód ? - piszę teraz na forum i zjem w końcu śniadanie :)

Powiedzcie mi jak nie chudnąć karmiąc cycolem ? :/ z 56 kg zrobiło mi się 52,8 :/ wcinam sporo ale chudne :/ nie chcę mieć wagi początkowej 47 :/

No to będę wiązać kokardy wogól siebie i dookoła małego ;) coś podumam, a jak nie to sprzedam na allegro i zakupię elastyczną :)

Dzisiaj dalszy dzień edukacji mojego malucha :) od 4:00 wychodziło kiepsko ale widze poprawę .... dowód ? - piszę teraz na forum i zjem w końcu śniadanie :)

Powiedzcie mi jak nie chudnąć karmiąc cycolem ? :/ z 56 kg zrobiło mi się 52,8 :/ wcinam sporo ale chudne :/ nie chcę mieć wagi początkowej 47 :/

ja chetnie oddam ci moje kg bo mam ich sporo!!!!!!!!

ja naprawde wiele bym dala by wazyc 60kg a przede mna jeszcze taka dluga droga ze konca nie widac toz to ja mam taka solidna nadwage ze wstyd sie przyznac..
a teraz waga pokazala ze julka ma 5800g ehehhehe

wysylka jest ekspresowa.. kupilam przedwczoraj i przelew internetowy zrobilam im na konto ze kasa po minucie byla juz u nich a wczoraj dostalam juz paczke:-)
super!
ja naprawde wiele bym dala by wazyc 60kg a przede mna jeszcze taka dluga droga ze konca nie widac toz to ja mam taka solidna nadwage ze wstyd sie przyznac..
a teraz waga pokazala ze julka ma 5800g ehehhehe
hehehe jakaś feralna;-) ta waga.
zobaczie jeszcze ten
Fitbay.pl - Pas odchudzający Fitplay S24
opinie sa ze niby ma grubszy neopren i jest lepiej obszyty niz ten co ja mam....

ooo extra jest:-)

NeSSi podpytałam kolezanke i ona mówi ze po kilku praniach chusta bedzie o wiele wygodniejsza do noszenia:tak: te tkane tak mają;-)

reklama
ok ide posprzatac i zjesc cos i wracam do was kochane:-)

Aaaaaa mowilam mezowi ostatnio ze na forum wyzalilam sie dziewczynom ze w walentynki to bede sie nudzic bo jak znam meza to nic nie wymysli itp....
i z tego co sie po cichu dowiedzialam planuje zabrac mnie gdzies na kolacje:-D

Do góry