ulenka7883
mamusia Antolka:)))
wrocilismy od ortopedy i wszystko jest bez zarzutu
jestem bardzo zadowolona bo mimo wszystko podswiadomie sie denerwowalam. nastepna wizyta za 6tyg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie na szczescie babcie sie nie wtracaja ,ale prabacia tez tak gadala mi wkolkoMoj tez ma lodowate ,,, a babcie zimno mu i zimno mu nie potrafia zrozumiec ze tak jest ok.... tylko ubierz go zimno mu![]()

ojjjj cudownie dziświtam sie
dzis juz po spacerku - grzechem by bylo odpuscic taka piekna pogode !! poltorej godzinki lazilysmy a teraz maluch spiale to mi juz pachnie wosna!!! och ale by bylo pieknie jak by juz tak zostalo !!
!
u nas w cieniu az 11 stopni
mogla by juz wiosna przyjsc..taka piekna, sloneczna i ciepla 
ojjjj cudownie dziśu nas w cieniu az 11 stopni
mogla by juz wiosna przyjsc..taka piekna, sloneczna i ciepla
![]()
U mnie 4 stopnie i wiaterek ale i tak łącznie 3 godz na spacerku, dzisiaj 2 razy po 1,5 godz, a zazwyczaj chodzimy 2-3 godzinki. jak jest w miarę ciepło szkoda w domu siedziec;-)
Dzisiaj zaszaleliśmy i byliśmy 3h :-)Ja też zmarzluch jestem i u nas w sypialni i pozostałych pomieszczeniach jest 22 stopnie ;-) Wyrodni rodzice, za namową laryngologa ;-) (Maciek miał zapalenie ucha w 2 tygodniu), tylko u dziecka w pokoju zmniejszyli temperaturęco do temperatury to u nas jest 22minimum ,bo ja jestem zmarzluch straszny i nie wyobrazam sobie aby bylo zimniej![]()

kopciuszku nie chcę ci zabierać następnych produktówNo wlasnie ja tez tak mysle,bo skoro nie jem nic a wysypka raz zniknie raz powroci to chyba to jednak nie jest od tego
Sokow nie pije rzadnychowocow tez nie jem
wczoraj tylko poloweczke brzoskwini,nabialu nic
jem tylko kanapki z wedlina,maslo roslinne,ziemniaki i miesko i nic pozatym
no czasami zjem biszkopty ciastka.Ja juz szczerze mowiac przez te wysypki mam dosc karmienia cycem:-(az mi sie ryczec chce jak widze jak moje dziecko wyglada:-(i tak sobie mysle co jakis czas zeby przejsc na sztuczne
tylko ze jesli to alergia to lepiej byloby zeby byl na cycu,tylko ze jua sie chyba wykoncze:-
-
-(ach dziewczyny mam dosc:-
-
-(
ale spróbuj odstawić szynkę na kilka dni bo te sklepowe są bardzo chemiczne ;-)
Na śniadanie jem owsiankę z bananem, startym jabłkiem i rodzynkami a od kilku dni kanapki z serem białym :-) Żaden rarytas, ale mi smakuje i co najważniejsze Maciek nie ma wysypki ;-):-d:-d:-dtrochę humorku
Zdjęcie z portalu nasza-klasa:-d
Nie wolno sadzac tak dzieckanawet obkladajac poduszkami
ma zdecydowanie za slaby kregoslup zeby tak siedziala
A zdjecia wysypki Patryka sa w albumie,rzuccie okiem i sie wypowiedzcie.