reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Czem ja nie umiem robic zakupow przez internet.
Wy zawsze cos fajnego upolujecie.
Ja jakos nie ufam.
nie kupilam przez neta, nie zgadniecie!
w lumpeksie...:tak:

swietny zakup !!!!!!!!!!!!!!!:tak:
dziekuje:*

Trzymamy:tak:

Super!!!

A ja już mam wszystko posprzątane..zupka zjedzona..kurczak się smaży..tylko nie wyszło z ziemniakami i kapustą..bo zapomniałam kupić ziemniaki:szok::szok:
Dwa ostatnie zostawiłam Hani a my zjemy z chlebem:tak:
dobre..hehehe:-D

mysle,ze warto sie przelamac, bo bardzooooo duzo mozna zaoszczedzic :tak: dla porownania w smyku -laktator, butelki,smoczki,podgrzewacze itp. kosztowaly ponad 2 razy tyle co ja zaplacilam na allegro:szok::szok::szok: normalnie szok,ze sklepy takie marze narzucaja:szok::szok::szok: tym samym zaoszczedzilam ladnych pare stow...aaaaa na wozkach np roznica miedzy sklepem a allegro potrafila byc nawet 800-900zl.:szok::szok::szok:

tez to zauwazylam:tak:

ja to wogole chyba od zakupow jestem uzalezniona...:sorry:

reklama
A ja teraz z innej beczki.
bliza sie marzec.
W marcu rok temu mialysmy chyba nasze ostatnie miesiaczki przed wspanialymi nowinami :).
Czyli mniej wiecej teraz wiekszosc z nas podejmowala decyzje o posiadaniu dzisiusia :).
I marzenia sie spelnily.
Rok temu plany a teraz malenstwa w ramionach :-)

Ale sentymentem zalecialo!:-D
Racja:tak: ja ostatnia miesiaczke miałam 2 marca;-)

A ja wszystko dla Maxa kupilam nowiusienkie.
Nie mamy tu lumpeksow, dzieci zadnych zeby cos w spadku dostac a w internecie nie umiem.
I wiecie co? -chcialam wszystko po Maxie oddac komus za darmo i nie mialam komu .
Znalazlam teraz jakas dziewczyne , ktora na forum napisala ,ze przyjmie wszystko dla chlopca - i jest z Dublina. Zawozlam jej juz cala torbe rozmiarek (0-3).
Mam nadzieje ,ze jej sie przyda a nie na handel :).
Dziewczyna mila i z wieeelkim brzuszkiem tuz przed rozwiazaniem.

Chyba zaczne sie uczyc zakupow internetowych.

A ja teraz z innej beczki.
bliza sie marzec.
W marcu rok temu mialysmy chyba nasze ostatnie miesiaczki przed wspanialymi nowinami :).
Czyli mniej wiecej teraz wiekszosc z nas podejmowala decyzje o posiadaniu dzisiusia :).
I marzenia sie spelnily.
Rok temu plany a teraz malenstwa w ramionach :-)

Ale sentymentem zalecialo!:-D
też dziś o tym myślałam:tak::tak::tak::-)

ja to wogole chyba od zakupow jestem uzalezniona...:sorry:
je zdecydownie tez:tak: wkolko siedze na allegrop i cos kupuje...wciaz tylko paczki przchodza a ja ciesze sie jak dziecko :tak::-D a mój tylko gada- co ty tam znowu zamówiłaś :-D...ale przyzwyczaił się już...

Ostatnia edycja:
A ja wszystko dla Maxa kupilam nowiusienkie.
Nie mamy tu lumpeksow, dzieci zadnych zeby cos w spadku dostac a w internecie nie umiem.
I wiecie co? -chcialam wszystko po Maxie oddac komus za darmo i nie mialam komu .
Znalazlam teraz jakas dziewczyne , ktora na forum napisala ,ze przyjmie wszystko dla chlopca - i jest z Dublina. Zawozlam jej juz cala torbe rozmiarek (0-3).
Mam nadzieje ,ze jej sie przyda a nie na handel :).
Dziewczyna mila i z wieeelkim brzuszkiem tuz przed rozwiazaniem.

Chyba zaczne sie uczyc zakupow internetowych.
ja tez tylko nowiusienkie:tak: pisałysmy juz jakis czas temu o tych naszych roznych ten teges uprzedzeniach ;-) poza tym u mnie to pierwsze dzieciatko ,wiec radosc z wybierania i kupowania byla i jest olbrzymia:tak:

reklama
Do góry