D
daffodill
Gość
Mam nadzieje, ze jednak sie mylisz. Co sie dzieje, ze nawet nasza Daffi jest smutna
ale julcia mnie rozwesela i rozmowa z wami... dalam do albumu filmik z Jula jak sie zajela ostro kazruzelka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieje, ze jednak sie mylisz. Co sie dzieje, ze nawet nasza Daffi jest smutna
widzialam wlasnie... babka jedna mnie tam wkurza i jest glupia... w 3tyg doszla do wagi sprzed ciazy i wchodzila we wszystkie spodnie... ale rozwalilo mnie to jak powiedziala ze cwiczenia w ciazy w tym pomagaja... ja caly czas cwiczylam do samego konca szpagat potrafilam zrobic a ona mi takie glupoty gada sie wscieklam normalnie....Wإaإnie doczytaإam dzisiejsze posty....uff nie najlepiej Daffi...إ؛adna z nas nie zna Twojego mؤإ�a i trudno powiedzieؤ czy mأ�gإ to zrobiؤ...
W dzieإ dobry TVN jest 'ciaإo po ciؤ إ�y'
Luuuzna znow nie moge doczytac sie twego postu
Bys widziała jego mine!!
więcej odwagi, to Twój maz - widzial Cie nie raz chudsza czy grubsza ale dalej bedziesz dla niego taka, jaka chce Cie widziec Nawet nie wiesz jak rzuciłam się w strone tvWłaśnie doczytałam dzisiejsze posty....uff nie najlepiej Daffi...Żadna z nas nie zna Twojego męża i trudno powiedzieć czy mógł to zrobić...
W dzień dobry TVN jest 'ciało po ciąży'
odwazna jestes ja sie na to nigdy nie zdobede,.... no chyba ze schudne na patyczka ale nie takiego doslownie!Daffi pogadaj z mezem - moze to naprawde nie malinka! Moj T jak widzi moj atak furii albo zalamania, to teإ� wynosi siؤ z dala ode mnie, chociaz bardziej chcialabym, zeby mnie przytulil ehhh. I nie gadaj glupot, bo im wiecej bedziesz tak mowic, tym wiecej osob zacznie w to wierzyc (tym bardziej maz!) Ja np ostatnio zaczelam krotkie kiecki nosic (co bardzo siؤ podoba T) a przecieإ� nogi mam pulchne, mأ�wiؤ mu codziennie, إ�e czujؤ siؤ coraz lepiej w swojej skأ�rze albo إ�e zauwaإ�yإam إ�e chudnؤ, a jak maإy wczoraj zasnal, to wzielam prysznic i weszlam do pokoju caإa nagoBys widziaإa jego mine!!
wiؤcej odwagi, to Twأ�j maz - widzial Cie nie raz chudsza czy grubsza ale dalej bedziesz dla niego taka, jaka chce Cie widziec
![]()
moje jest okropneWłaśnie doczytałam dzisiejsze posty....uff nie najlepiej Daffi...Żadna z nas nie zna Twojego męża i trudno powiedzieć czy mógł to zrobić...
W dzień dobry TVN jest 'ciało po ciąży'
ale julcia mnie rozwesela i rozmowa z wami... dalam do albumu filmik z Jula jak sie zajela ostro kazruzelka
widzialam wlasnie... babka jedna mnie tam wkurza i jest glupia... w 3tyg doszla do wagi sprzed ciazy i wchodzila we wszystkie spodnie... ale rozwalilo mnie to jak powiedziala ze cwiczenia w ciazy w tym pomagaja... ja caly czas cwiczylam do samego konca szpagat potrafilam zrobic a ona mi takie glupoty gada sie wscieklam normalnie....