Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niom... widocznie bardzo im zalezy a nie maja nikogo do dziecka.... co wiecej... ona nie ma prawka tylko jej maz a jej maz pracuje w wiosce gdzie oni mieszkaja.. takze niezle sie fatyguja...ale widocznie musi im sie to oplacac bo jakby sie nie oplacalo to na pewno nikt by sie na to nie zdecydowal.30 km beda dojezdzac ??? masakra !!
Zgadzam sieKochana dziecko do około drugiego roku zycia może posugiwac sie obydwiema raczkami.... na tym etapie nie ma to znaczenia;-)

Kochana dziecko do około drugiego roku zycia może posugiwac sie obydwiema raczkami.... na tym etapie nie ma to znaczenia;-)
to z krówką?????? hahah smakuje??? ja je uwielbiam!!!A ja od rana też sprzątam (jak Mea;-)) Dzisiaj przychodzą do mnie współpracownicy;-) Na kawkę i ciacho;-) Wczoraj upiekłam jedno ciacho ze śliwkami a dzisiaj robie drugie, te co Daffi przepis dała, pyszne jest.
Mąż się śmieje że oni nie przychodzą zobaczyć Piotrusia tylko z ciekawości żeby dom obejrzeć hahaha i pewnie ma rację;-)
Hihi, nawet może coś w tym jestA ja od rana też sprzątam (jak Mea;-)) Dzisiaj przychodzą do mnie współpracownicy;-) Na kawkę i ciacho;-) Wczoraj upiekłam jedno ciacho ze śliwkami a dzisiaj robie drugie, te co Daffi przepis dała, pyszne jest.
Mąż się śmieje że oni nie przychodzą zobaczyć Piotrusia tylko z ciekawości żeby dom obejrzeć hahaha i pewnie ma rację;-)