reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Mea powodzenia dzisiaj... 3mam kciuki oby bylow szystko tak jak sobie juz ulozylas a w Agatke wierze ze tak pieknej kreacji nie pobrudzi:):):):)
powodzenia i wszystkiego Najlepszego dla was w tym dniu:):):):)

reklama
nessi a ten lezaczek to na allegro kupilas?? bo ja mam identyczny pozyczony i jest rewelacyjny !!

dobra ja juz po sniadaniu, uczesana i prawie pomalowana :) przebiore sie dopiero jak malucha nakarmie ... teraz musze zapakowac najwazniejsze rzeczy i zaraz ide budzic te moje dzieci :)

nessi a ten lezaczek to na allegro kupilas?? bo ja mam identyczny pozyczony i jest rewelacyjny !!

dobra ja juz po sniadaniu, uczesana i prawie pomalowana :) przebiore sie dopiero jak malucha nakarmie ... teraz musze zapakowac najwazniejsze rzeczy i zaraz ide budzic te moje dzieci :)

Tak na allegro za 60 zł :)) nowy , i jest superancki :tak:

czesc dziewczyny!
jak nie urok to sraczka!!! w czwartek antosiowi powychodzily na calym ciele jakies chrostki! nie tyle moze to chrostki co bardzo chropowata skora sie zrobila. w piatek mial miec szczepienie pierwsze ale przez to uczulenie nie dostal. odstawilam wszystkie kosmetyki i uzywamy tylko oilatum przez tydz i zobaczymy czy zniknie a jak nie to bedziemy musieli probowac z mleczkiem tzn. ze zmiana jego:( a na dodatek dzis jak mu pieluche przebieralam to wyczulam nad jegi fifuniem zgruibienie po lewej str pod skora czuc jakas twarda gorke:( kurcze tak sie zdenerwowalam ze plakac mi sie caly czas chce! co to moze byc? ma ktoras pojecie???

daffi i mea spoznione ale na prawde szczere zyczenia urodzinowe:) STO LAT!!!

daffi zaglosowalam i moja opinia to super zdjecie:) na prawde sa super:)

nessi a co do storczykow to ja podlewam raz na tydz. wlewam na spod doniczki wode i stoja tak pol dnia po czym ta wode odlewam i kwiatki mam przepiekne:)

Witam, :)))

Kto tam ma doświadczenie ze storczykami to pisać! bo mnie kwiaty opadły i świeci suchy badyl ;)

.
A ja robię inaczej niż Uleńka:-D
Podstawa to oczywiście odżywka:tak:
A choć też słyszałam że nie powinno się zbyt podlewać storczyków to o dziwo moje...i teściowej..i jej koleżanek dużo lepiej kwitną jeżeli jednak w podstawce jest woda stale:tak:

Witam się :-)

Mea i Agatka powodzenia dzisiejszego dnia ;-)

Co do stoczyków to ja je 'traktuję' jeszcze inaczej :-D Ręki do kwiatów nie mam i wszystko mi pada :szok: No ale dostałam te nieszczęsne storczyki i oczywiście wszystkie liście mu odpadły :baffled: W listopadzie wyprowadziliśmy się z W-wy i zabraliśmy tylko najpotrzebniejsze graty... oczywiście łysy storczyk został :-D No i mąż pojechał do mieszkania pod koniec lutego i co się okazało, że ten badyl jakoś ożył bez niczyjej interwencji i teraz ma piękne kwiaty :tak:
Oczywiście nie polecam nikomu porzucenia biednych kwiatów, ale ja mam nauczkę, że lepiej im beze mnie hahah

Maciek super gość... choć chyba znowu ma skok :-D i budzi się w nocy na późną kolację o 3 ;-)

Witam, :)))

Kto tam ma doświadczenie ze storczykami to pisać! bo mnie kwiaty opadły i świeci suchy badyl ;)

A ja dzisiaj troszku pospałam, mam dobry humor, słońce świeci, małż na spacer zaprasza, z rana zrobiłam gołabki (ha! ciekawe kiedy u mnie zaczyna się rano ;) )

I nie miałam okazji wczesniej napisac ''co kupuje tesciowa Michałowi'' a no kupuje, różowe body, dziewczynskie spodnie, dziewczynskie pajace itd. czy ona chce mu zmienić orientacje ? ;) ostatnio kupiła też małemu body na rozmiar 56 ! na kolano mu mogę takie założyć! a tyle raz jej mówiłam by nie kupowała juz nic bo ja tonę w ciuchach małego ... (tym bardziej jak nie ma zielonego pojęcia co kupić) wrrr ...
storczyki jak maja b. scho to podlac i popodcinac kwiaty, a jak calkiem oklaply to nic nie da sie zrobic, wystarczy podlewac raz na tydzien.
witam sie, my dzis do babci mykamy,
hehe myslalam ze jak wejde to bede miala z 20 stron do nadrobienia a tu 2!

Paulus, Ulenka- skad wytrzasnelyscie te serduszka???co tam zdecia swoich dziecow macie??

aha i zapomnialam, moj olek mi dzis zrobil suprise:
wycierazm mu pupe bo zrobil kupe, schylam sie zeby dokladnie zajrzec w rowek i go wytrzec a ten jak wystrzelil!!!!!!!!!!!!! az mi na buzie kupa skapnela!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry