eliza80
Mamusia Gabi i Olka :)
nam z obydwu ...ja tez mam do was pytanie odnosnie łez...... powiedzcie mi czy waszym dzieciom leca łzy z obu oczek??? julka cały czas łzawi na prawe oko a lewe w ogóle... zaczynam się martwić...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nam z obydwu ...ja tez mam do was pytanie odnosnie łez...... powiedzcie mi czy waszym dzieciom leca łzy z obu oczek??? julka cały czas łzawi na prawe oko a lewe w ogóle... zaczynam się martwić...
ja mam w komputerze zdjeca poukladane miesiacami...i z pierwszego miesiaca zycia Gabrysia mam ich 600:-)I w koncu wczoraj przyszly zdjecia Igorka juz ma 140 wywołanych w albumie z kubusia puchatka hehe ja ogolnie uwielbiam kocham zdjecia itd to jest najlepsza rzecz na swiecie i najlepsza pamiątka na cale zycie takze wczoraj poukladalam i juz z chcia bym wywolala nastepne ale poki co mam tylko 2 hehe i zbieram az do 100 i wywolujeWy tez?? :-)
ja mam w komputerze zdjeca poukladane miesiacami...i z pierwszego miesiaca zycia Gabrysia mam ich 600)) album mam na 200 wiec okarajam jak moge ...narazie doszlam do 270zdjec ,wiec musze jeszcze 70 odzucic
![]()
Dla mnie tez zdjecia to super pamiatka![]()
no tak ,ale wszyscy ktorzy mogliby sie zajac dzieckiem (rozice ,ciocie itd) to beda na imprezie :/ a obcej babie takiego malego dziecka nie dam ..echhhhh tak to jest jak sie robi wszytsko nie w tej kolejnosci co trzeba :/Bobodent
Z tego co pamietam to Natalka miala slub razem z chrzcinamija jesli juz to zorganizowalabym jakas nianie dla dziecka
i np. niech by bylo z wami np. do 22 a potem do domciu.Moze znajdzie sie ktos taki kto moglby sie dobrze nia zajac;-)
no tak ,ale wszyscy ktorzy mogliby sie zajac dzieckiem (rozice ,ciocie itd) to beda na imprezie :/ a obcej babie takiego malego dziecka nie dam ..echhhhh tak to jest jak sie robi wszytsko nie w tej kolejnosci co trzeba :/
twoja sygnatura zawiera za duzo linijek(wierszy) i musi byc skrocona. Mozesz miec tylko 4 wiersze(linijki). Dlugi tekst mogl byc domyslnie przeniesiony do nowego wiersza powodujac ze jest to liczone jako kilka linijek.

cześć dziewczyny. byłam dziś z Danielkiem na USG bioderek i się trochę podłamałam
lewy staw odbiega troszkę od normy, jest przykurcz i lekarz kazał zakładać Małemu poduchę...
ale, co najlepsze, mówi, że tylko na tydzień, dwa... bo przykurcz się zmniejsza (masujemy codziennie i ćwiczymy "żabkę"). i tak teraz myślę, że po cholerę mam męczyć dziecko rozwórką skoro nasze ćwiczenia pomagają a i tak nosimy dwie pieluchy???
zadzwoniłam do mamy po poradę (ma specjalizację z ortopedii) i stwierdziła, że ten facet nie ma dobrej opinii i umówiła nas prywatnie z najlepszym jej zdaniem ortopedą dziecięcym w Krośnie.
idziemy 23 marca.
a póki co ćwiczenia, masaże i dalsze pieluszkowanie.
no i Danielka swędzą dziąsła.