Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe ogladam album od poczatku
ale byly brzuchy![]()

Wiem wiem kiedys sobie walnelam diete kopenhaska schudlam 8 a przytylam 12 haha teraz tylko racjonalna dieta ta od Ciebie jest superKarnitynko widze ze jestes mocno zaparta
pamietaj powoli i na dlugo zeby ominac efekt jojo![]()
Bo według tych tabel szczepień wychodzi, że teraz wystarczy 5 w 1 żeby było jedno wkłucie...
Wika może hormony tak u Ciebie działają
U nas tak samo i tez mam rade dla mamusiek ,wyluujcie troche ! Ja tez tak kiedys gadalam ze zero imprez,zero alkocholu ,do puzna siedzenia itp ,ale dajcie spokoj ile mozna zyc w klatce ? Ja wiem ze dzidzia wywraca swiat do gory nogami ,przechodzilam to juz jak kazda z was ,ale bez przesadyzmu !Zgadzam sie z Marta ,wszystko jest dla ludzi i czasem sie grila do pozna zrobi ,i czasem goscie sie zasiedza i czasem sie cos wypije i bedzie sie wracac pozno,no ale taz to raz na jakis czas dziecko sie nie przestawi po jednym razie byc moze bedzie marudne itp ale nie zeby sie odrazu nam przestawialo!.
Jestesmy tylko ludzmi i odrobina relaxu z przyjaciolmi tez sie nam nalezy.
Tylko tak jak mamusie pisza ,zawsze jest jedno z rodzicow niepijace i umiar musi byc zachowany bo jakos sobie nie moge wyobrazic matki nawalonej jak swinia przytrzymujacej sie wozka itp !
Wszystko jest dla ludzi tylko madrych i rozsadnych! Tak wiec to ze mamy dzieci nie przeszkadza nam w grilowaniu ,goszczeniu gosci ,wypiciu drinka czy wrocic poznije niz 20 do domu itp !
mały głodomor noooja tez ostatnio ogladalam
Dziewczyny pomozcie mi ja juz nie wiem co mam robic moje dziecie chce corazw iecej jesc no i co 2 godz... i szybciej.. nie wiem co ja napadlo ale nie moge dzis dac sobie z nia rady.....
ogladalam album i maggie_f posi o klikniecie w jakies tam dzrewo...heheh wiec weszlma i to zostawilam..a te piekne odglosy ptaszkow uspily me dziecko.. polecam moze i uwas to zadziala:-)
Posadź Drzewo 2.0