Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Laseczki a o co chodzi z tymi smoczkami do butelek tzn mniej wiecej wiem bo to pewnie jak 2 albo 3 to szybciej mleczko leci ? NO ale jak ja mam np butelki aventa i tomme to musze kupic nowe z innymi smkoczkami jakbym chciala tej 2 sprobowac czy tylko smoczki dokupic?![]()
Dzieki Daffi to musze sobie te smoczki pozmieniac bo maly je bardzo dlugo pewnie dlatego ze mu wolno leci i ma ten najmniejszykazdy producent ma inne oznaczenia... z tego co czytalam to smoczki aventy 0 sa dla nowrdokow i 1 , 2 ma 2 dziurki, 3 trzy dziurki i te sa po 3 miesiacu i szybciej mleczko leci... a ja jak juz podaje kaszke to kupilam smoczek trójprzepolywowy i zamaist dziurek mam takie szczeliny i kazdy kat nachylenia butelki nadaje inne tempo wylotu ze smoczka... wystarczy tylko smoczki zmieniac nie trzeba calosci
Dzieki Daffi to musze sobie te smoczki pozmieniac bo maly je bardzo dlugo pewnie dlatego ze mu wolno leci i ma ten najmniejszy
Co do Julki to wspolczuje bo jak tu dziecku nie dac ehh jak mi ciezko bylo malego przeciagac bo jadl co chwilke tylko ze on jadl malutko a czesto a teraz je co 3 godziny po 90-100 ml a w nocy co 4 godzinki 120 ml wiec Julka to na prawde duzo wcina i nie wiem co Ci doradzic wiem ze herbatki dzialaja slabo bo chwilke podziala i jak Szymek glodny to placze ale moze bys dawala np 3 miarki mleczka na 4 porcje wody wtedy julka czulaby smak mleka a i wiecej by do brzusia leciala nic innego mi do glowy nie wpada
NO nieraz tak ciumka no to moze spytaj lekarza bo jak bylam w szpitalu to laseczka miala coreczke takiego pulpeta ze hej i ona tak wlasnie robila![]()
NO zmienie zmienie chociaz Szymek ma dopiero 2 miesiace i tydzien ale to i tak zaraz moge wprowadzicja zapytam przy kolejnym szczepieniu.....
jak ciumka to mzien smoka... w koncu dzieci nasze juz moga korzystac z tych po 3 miesiacu...