Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no troche km jest..., u nas jest ciepło, ładna pogoda choć słonka nie widac.., ale poczekam aż mąż skończy ta szafkę, ogarnie się i idziemy n spacer, wieczorkiem zapowiadali deszcz...Szkoda ze Gdynia tak daleko ode mnie... Chetnie zobaczylabym tatuaz na zywo
U mnie dzis tez BUNT! Nie ide na zaden spacerek, o! Jest ponuro i nie ciagnie mnie na dworMam nadzieje ze Malego tez nie ;-) No i tak sobie gnije przed komputerem... Ale w slusznej sprawie - po pierwsze na BB ;-), a po drugie czytam porady na temat podrozowania z niemowlaczkiem.
trzymam kciukiMax w dzien nie spi nigdy dluzej niz godzinka - no moze poltorej czasem mu sie zdarzy. Spi 3 lub 4 razy w dzien ale nie tak dlugo jak niektore z waszych dzieciaczkow.
Sylwik- ja sie tez nad tym zastanawialam ale ja mam z nim naprawde dobry kontakt. Przez wiele lat mialam tylko jego i on wie ze jest moim szczesciem. Max przyszedl ale nie zmniejszylam swojej uwagi wobez Ernesta (przynajmniej tak mi sie wydaje). Ernest bardzo duzo mi pomaga i kocha Maxa . No sama nie wiem - bede dzis probowala z nigo wycisnac jakies slowa bardziej tresciwe niz "NIE WIEM".
Emwu no nic Ci nie poradzę odnośnie Ernesta.... chyba się szykuje poważna rozmowa... wiadomo, ni emusi zostac lekarzem czy prawnikiem ale list od wychowawczyni jest niepokojący i warto się zabrać za naukę. Może dotrzyj do niego od innej strony, czym sie on interesuje? może w nagrodę jak wezmie sie do pracy wyslesz go w wakacje na jakis kurs, bo on jest w takim wieku, ze mógłby na kurs żeglarski pojechac albo windserfingowy, masę tego typu atrakcji jest... może potrzebuje większej motywacji??
Powiadasz ze z Ostrołeki pochodzisz hmmm to nie tak strasznie daleko ode mnie bo ja z Olecka jestem
Daffi, Natalko udanego spotkania;-)
A dla mnie to takie trochę bazarowe. Ale ja wolę takie prostrze rzeczy, nie lubię złotego koloru i dużej ilości falbanek więc pewnie dlategodziewczyny co myslicie o tym?? wzor nr 4 **Haftowana szatka - koszulka do chrztu** (952356930) - Aukcje internetowe Allegro