Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a u nas pogode po malu trafia szlak !! JA CHCE WIOSNY !!!!!!!!!!!!!!
pada descz
ale na spacerku bylismy
zdazylismy:-)ja chyba jednak wolalabym przerwe pomiedzy dzieciaczkami ... 2-4 lata to idealmniej to problem ... wiecej to wychowywanie dwojki jedynakow
u nas warunkiem staran o drugie dziecko bedzie zakonczenie budowy !!
nie chcialam tak szybko drugiego dziecka no ale wiadomo jak by sie trafilo tro cóz,tez trzeba by bylo wychowac;-)Mea nie wiesz czemu nie widzę niektórych zdjęć na Liście?
Np od Madziareny, Akożki i Mataki..pisze tylko Załącznik 1343434(te cyferki sobie wymyśliłam) a jak klikam na to to pisze coś po angielsku ale zrozumiałam tyle że mam się skontaktować z administratorem
Invalid Załącznik specified. If you followed a valid link, please notify the administrator...to wyskakuje
i teraz nie wiem czy to aby od stronki nie zależy.ja tezjasne ze tak !! jak by wszyscy robili tak samo to by dopiero byla NUDA !!!!
u nas skiepscilo sie na maksa i tez pada ... mam tylko nadzieje ze jutro bedzie lepiej![]()
Ja na Konfirmację też byłam w butach z cenami na podeszwach haha. Wolę nie myśleć co ludzie myśleli jak klęczałam;DZnam to z wlasnego doswiadczenia :-) Nawet swoj slub poszlam z cenami butow na podeszwach, na kilku zdjeciach je mam![]()
Ahahaha, ale się uśmiałam z Twojej Julci;D Kochana jest;Dbaaardzo udane... najlepsze ze Lenka grezcznie siedziala cos sobie pod noskiem gadala a Julka wrzeszczala a ona biedna sluchala i co jakis czas podskakiwala jak byl bardziej przerazliwy wrzask... toz to ja mam diabla w domu teraz!
Ja bym chciała za 4 lata kolejne, ale na dziś dzień. Mój chce za 2 latakazdy robi jak chce....ja bym chciala miec malenstwa rok po roku:-)
no ale kazdy ma jakies tam swoje sprawy i trzeba to uregulowac by dzialac dalej:-)
jestem ciekawa kiedy podziele sie radosna nowina wam tu![]()
Dziękino ale jak wstanie to czasem idzie spac po 6 dalej a czasem buszuje do 7:30 spi do 10:30 wstaje buszuje i spi ciagle... dzis ulga znow juz 3 raz dzis spi a teraz to juz od 3godz:-) pewnie niedlugo na jedzonko wstaje.... boje sie co bedzie pozniej... jedziemy do rodziny i jestem ciekawa jak mala sie bedzie sprawowac.
no to zycze wam milego swietowania dzis kochana![]()
czesc Dziewczyny
Jestem mama Franciszka, ktory urodzil sie 18 grudnia 2009 r., moge do Was dolaczyc:>?