Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. tamte 3 dni to była końcówka połogu. sypnęło mnie trochę na twarzy po Cerazette ale ogólnie to czuję się dobrze.

Laseczki siostra meza poprosil mnie na chrzestna swojej coreczki...
co mozna kupic??
powiedzieli ze chca ladna biblie dla dzieci...
ale tak glupio sama Biblie;/
co bysciekupily?? bo nie chce kasy dawac wole cos dziecku kupic..
Mea widze ze wreszcie masz wiecej czasu bo wiecej Cie tusuper
A ja juz wiem co sie dzieje z moim palcem u stopy... to juz 2 miesiace jak jest spuchniety granatowy, ropa z niego cieknie i boli tak ze dotknac nie idzie...
zadne plkanki opatrunki z rivanolu nie pomagaly i sie wkurzylam przed chwila i postanowilam sama we wlasnym zakresie zrobic operacje palca ahhaha:-)
najzwyczajniej w swiecie paznokiec mi sie wrosl..... tak mnie bolało ale musialam sie przemoc i jakos dotykac tego palucha... wycielam go ze skory... mam teraz taki maly dolek bo skora w tym miejscu uksztalkowala sie do paznokcia wrosnietego.... no i krew poleciala i teraz jest si:-) duzo mniejszy bol... bede musiala pilnowac by nigdy do tego miejsca paznokiec nie doszedl....:-)
ja tez bym sie wyprowadzila do kielc spowrotemale moj m nie chce..
teraz szuka oracy nowej w krk zacznie tam grac znow wiec szukam po malu meszkania do wynajecia bo w moim nie chce bo mowi ze za male;/
Laseczki siostra meza poprosil mnie na chrzestna swojej coreczki...
co mozna kupic??
powiedzieli ze chca ladna biblie dla dzieci...
ale tak glupio sama Biblie;/
co bysciekupily?? bo nie chce kasy dawac wole cos dziecku kupic..
Przeżyłam to samo od porodu już z dwoma palcami u nogi i jednym u ręki. Nie wiem o co chodzi, co ma poród z wrastaniem paznokci wspólnego...