reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
allitka tak patrzalam na foty cos dala do albumu.. toz Ty inna baba niz ta ktora spotkalam na korytarzu w szpitalu ;p
jakas taka powazniejsza .. ;p

tak mi sie chce z tego smiac zesmy sie tak umawialy na wspolne rodzenie.. wspolnie nie rodzilysmy a i tak spotkalam i Ciebie i Monike :)
widac gUpi ma szczescie :)

ok ide juz spac z mala bo mam dosc..... nie mam sily juz plakac bo glowa mi peka..... wszystko co jest nie tak to moja wina codziennie mi uswiadamia jaka to ja zla jestem itp myslalam ze juz jest dobrze ale nic z tego zawsze bede ta najgorsza!~mam dosc takiego zycia.... sluchac obelg wyzwisk i martwic sie o pieniadze za co przezyje kolejny miesiac.. tak bardzo bym chciala mieszkac znow z rodzicami i julka! pomalu czuje niechce do meza..... aj przepraszam ze wam tu sie tak wylewam...oki ide bo glowa mi peknie. do jutra kochane!
daffi ,jutro bedzie lepszy dzien ! na spokojnie pogadaj z męzem, spytaj sie dlaczego uwaza ,ze jestes zla...powiedz,ze jest Ci przykro,ze tak uwaza po tym jak urodzilas mu dziecko i je wychowujesz...skoro tego nie widzi to powiedz,ze starasz sie zeby bylo jak najlepiej ...achhh Ci mezczyzni :/

lece spac dziewczynki ...jakas padnieta jestem...dzis poraz pierwszy od urodzenia Gabrysi spalam razem z nia w dzien...jakies przesilenie wiosenne czy co...dobrej nocki ! do jutra..

W końcu sama przed kompem- niedawno z zajęć wróciłam- kąpiel Kruszynki, trochę tv i teraz Was nadrobiłam
Ania- dobrze że się zdecydowałaś na wyprowadzkę, teraz trzymam kciuki żeby Ci się wszystko poukładało.
Co do pieluszek to my na tetrze lecimy a na noc pampers premium care- dla mnie bomba:)
Ja tarkę chce sobie kupić szklaną- jest cięższa i dzięki temu łatwiej jest na niej trzeć. No i ładnie się myję, można wysterylizować co jakiś czas- z plastikową nie bardzo. Jak byłam nianią w tamtym roku to Asi właśnie na tyakiej tarce tarłam jabłuszko i polecam

hej'hej,to'ja:)rzadko'sie'ostatnio'pisze'ale'niestety'klawiatura'popsuta-nie'dzialaja'niektore'literki'z'dolnego'rzedu,nie'dziala'spacja'i'takie.Dzis'synus'dostal'szczepionke;pierwszy'raz-dwie'w'uda..ta"5w1",strasznie'plakal..az'lzy'poszly..dzidzia11tygodni,wazy;7.100'i'71'cm:)))strasznie'rosnie'miesiac'teu'ial6.200'i'65cm.Takze'u'nas'wszystko'super,nie'przesypia'jeszcze'calej'nocy,na'razie'jego'rekord'to'6;godzin'ez'poodki,zazwyczaj'po'kapaniu'zasypia'ok'21:30,poodka'ok'2:00,pozniej"ok5iwstaje'po'6,pofika'troche'i'znowu'z'godzinka'spania..zdrowy'jest'ale'trzea'do'ortopedy'isc,chya'ma'"krecz"szyi-w'jedna'strone;tylko'trzya;glowe'jak'lezy;na;rzuszku,nie'potrafi'w'druga'orocic,a'jak'na'prawy'bok'go'odwroce'to'glowe'skreca'tak'silnie'jaky'lezal'na'rzuszku-buzia'w'przescieradle..nieciekawie'to'wyglada..krzywa'glowe'tez'a,ale'pediatra'powiedziala'ze'czaszka'jeszcze'iekka,i'ze'wiekszosc'dzieci'tak'a,ale'ze'to'sie'sao'unoruje'jak'sie'zacznie'wiecej'wiercic.
ok'sory'ze'tak'pisze'ale'nic'nie'poradze:)tzn'naprawie'wkrotce:))pozdrawia'wszystkie'i'kazda'z'osona:)

Wredna Małpa o mnie to już nie pomyśli:no::no::no::no::no:

a chcesz ??

hej'hej,to'ja:)rzadko'sie'ostatnio'pisze'ale'niestety'klawiatura'popsuta-nie'dzialaja'niektore'literki'z'dolnego'rzedu,nie'dziala'spacja'i'takie.Dzis'synus'dostal'szczepionke;pierwszy'raz-dwie'w'uda..ta"5w1",strasznie'plakal..az'lzy'poszly..dzidzia11tygodni,wazy;7.100'i'71'cm:)))strasznie'rosnie'miesiac'teu'ial6.200'i'65cm.Takze'u'nas'wszystko'super,nie'przesypia'jeszcze'calej'nocy,na'razie'jego'rekord'to'6;godzin'ez'poodki,zazwyczaj'po'kapaniu'zasypia'ok'21:30,poodka'ok'2:00,pozniej"ok5iwstaje'po'6,pofika'troche'i'znowu'z'godzinka'spania..zdrowy'jest'ale'trzea'do'ortopedy'isc,chya'ma'"krecz"szyi-w'jedna'strone;tylko'trzya;glowe'jak'lezy;na;rzuszku,nie'potrafi'w'druga'orocic,a'jak'na'prawy'bok'go'odwroce'to'glowe'skreca'tak'silnie'jaky'lezal'na'rzuszku-buzia'w'przescieradle..nieciekawie'to'wyglada..krzywa'glowe'tez'a,ale'pediatra'powiedziala'ze'czaszka'jeszcze'iekka,i'ze'wiekszosc'dzieci'tak'a,ale'ze'to'sie'sao'unoruje'jak'sie'zacznie'wiecej'wiercic.
ok'sory'ze'tak'pisze'ale'nic'nie'poradze:)tzn'naprawie'wkrotce:))pozdrawia'wszystkie'i'kazda'z'osona:)

wymieklam w 3 linijce !!!

reklama
witam się i zaraz lecę spać. Anoola- gratuluję podejścia do sprawy, odwagi i zycze wytrwałości w swoim postanowieniu! 3mam kciuki za Ciebie...zobaczysz z dnia na dzień mimo wszelkich trudności będzie tylko lepiej ;-) Co do zmieniania pampersów to ja też używałam pampersów z Pampersa, ale teraz stosuje Huggiesy- w ciagu dnia 2-3 razy zmieniam, choc dzisiaj to Jula 3 kupy zwaliła więc tych pampersów poszło więcej :p a na noc tez zakładam po kąpaniu i przebieram dopiero nad ranem z tym,że nieraz już zdąży przesiąknąć :/ teraz mam zwykłe Huggiesy, wersja z Kubusiem Puchatkiem była lepsza ;-) Jutro idziemy na drugie szczepienie, mam nadzieje, ze zaszczepia bo ostatnio nie chcieli z powodu Julki skóry-AZS. Daffi- nieraz też mam dosyć swego chłopa, tzn cały dzień mam dobry humor, a jak przyjdzie to zaraz jakiś foch mnie ogarnia nie wiem czemu, niby wszsytko jest ok, pomaga mi ile moze, ale wkurza mnie to ze ja do niego gadam powiedzmy pol godziny a on mnie slucha ale nie odpowie ani slowa....ze niby taki zmeczony jest, ze nawet mu sie gadac nie chce...no ale chociaz powiedzial ze mam sie nie martwic, ze mnie kocha i ze Julke kocha jeszcze bardziej ;-) ehhhh.....ide spac, dobranoc laski:*

Do góry