Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Asia życzę zdrówka dla Fifolka i zazdroszczę pediatry....

Heh mój uwielbia jak go się złapie za pieluchę i nią potrząsa lekko))
a dziewczyny Aleks próbuje siadać i mu wychodzi. Jak mu nieraz pomogę łapiąc za rączki to potrafi sam chwilę posiedzieć, a podparty poduchami to by siedział i siedział ale za długo mu nie pozwalam.
Za potrząsanie pieluchą obdarował mnie spojrzeniem pt "Mamo co to ma być?'
Lubi mocne wstrząsy, hałas, szykość i akcję
Nuudzą go leżenie, delikatne bujanie, cisza, powolność...na spacerze np jak za wolno jadę wózkiem to się budzi od razu
Byscie widzialy miny innych matek, jak popylam z wózkiem, a one wolnym kroczkiem idą 
Heh a mojemu obojętna jest prędkość najważniejsze są wybojedla mojego to musi się świat zatrząść, żeby było ciekawieZa potrząsanie pieluchą obdarował mnie spojrzeniem pt "Mamo co to ma być?'
Alan też sie rwie ile wlezie, ale siedzi tylko na kolanach, podparty nie lubi jeszcze siedzieć i nie chcę go zmuszać, jak nie chce ;-)
Bardzo też go cieszy podnoszenie do góry (takie gwałtowne). T śmieje się, że to mały hardcoreLubi mocne wstrząsy, hałas, szykość i akcję
Nuudzą go leżenie, delikatne bujanie, cisza, powolność...na spacerze np jak za wolno jadę wózkiem to się budzi od razu
Byscie widzialy miny innych matek, jak popylam z wózkiem, a one wolnym kroczkiem idą
![]()
Heh a mojemu obojętna jest prędkość najważniejsze są wybojea że mieszkam na wsi to o nie nietrudno
A ja nie opowiadałam jeszcze historii mojego wózia:/
Mieliśmy upatrzony z Arturem wózek w sklepie. Oczywiście ze sztywną gondolą taki śliczny lekki i zwrotny za 699zł:O
Moja mama chciała dołożyć więc nawet mało by to wyniosło. Ale teściowa(babsko) powiedziała, że ona kupi wózek od kuzynki taki nowoczesny.
Nie dała się przekonać, że chcemy inny to ustąpiliśmy wredocie. Powiedziała, że obejrzeć wcześniej nie możemy bo to niespodzianka. Ehh i przywiozła go. Miękka gondola... dobrze, że choć kolor ładny.
No ale po pewnym czasie dostrzegłąm zalety tego wózka-ma wielkie koła więc chodniki i wyboje man nie straszne.
Nie nadrabiam jak zwykle.
Widze jednak ,ze piszecie o tym jakie doznania wywoluja radoche u naszych dzieci .
Max uwielbia jak moj starszy syn gwaltownie rozdziawi gebetak ,ze mu prawie zoladek widac
Rechocze wtedy jak zaba i sie zapowierza Ernest buze zamyka , potem robi hmmmmmmmmm a max sie gapi . Wtedy ernest laaaa i znow gwaltownie otwiera buzie. Max jest wniebowziety.
I jak tu zozumiec dzieci ???
Smieje sie tez jak zlapie go za stopki i tymi stopkami gilam go po jego brzuchu. Oj jak sie smieje.
Trzesaca sie pielucha ez jest na czasie![]()