Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe czy inne "wielokrotne" mamy mnie poprą, ale uważam, że przy większej ilości dzieci jest łatwiej, starsze nawet pomogą i zabawią, mnie się jakoś łatwiej chowa Franka, przy tym wcale nie zaniedbuje Staśka.
A brat ma synów bliźniaków, oni ciągle się bawią ze sobą, sami się wychowują, ingerencja rodziców ogranicza się do pielęgnacji.

Nie wyobrażam sobie jak można przeżyć kilku..kilkunastogodzinny poród
Naprawdę podziwiam was
Mój próg bólu jest zerowy..o ile nie ujemny:-)

Ciekawe czy inne "wielokrotne" mamy mnie poprą, ale uważam, że przy większej ilości dzieci jest łatwiej, starsze nawet pomogą i zabawią, mnie się jakoś łatwiej chowa Franka, przy tym wcale nie zaniedbuje Staśka.
A brat ma synów bliźniaków, oni ciągle się bawią ze sobą, sami się wychowują, ingerencja rodziców ogranicza się do pielęgnacji.
Oj kusisz... Ja już się mnóstwo naczytałam o tej diecie i strasznie się napaliłam. Jak się karmi to mozna zmodyfikowana prowadzić ale bardzo ostrożnie- ja się jednak boję i chyba poczekam ale ostatnio strasznie mi przeszkadza to jak wyglądam- moja samoocena spadła do zerajestem przejedzona...człowiek to jest jednak podobny do świni, żre i żre i żre...
ale już pokupiłam sobie zapasy na dietkę na jakieś 5 dni (czyli na połowę fazy uderzeniowej)
i będziemy działać.

stad i moja decyzja ze chcialabym juz tez miec bobo... lepiej sie dzieci chowaja:-)
jestem przejedzona...człowiek to jest jednak podobny do świni, żre i żre i żre...
ale już pokupiłam sobie zapasy na dietkę na jakieś 5 dni (czyli na połowę fazy uderzeniowej)
i będziemy działać.