Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kopciuszku jak Hania miała jelitówkę przed świętami to całą noc i dzień wymiotowała tez bez biegunki i dopiero nastepnego dnia rano dostała![]()
dlatego tez dala nam antybiotyk w zastrzykach ze znieczuleniem-podobniez te zastrzyki strasznie bola:-(po zastrzyku mamy nie opuszczac przychodni przez minimum 10 min bo moga byc jakies skutki uboczne:-(tez nie chce jechac na nastepny
placze jak jej mowie ze jeszcze 4:-(ja nie wiem jak to bedzie jutro:-ja wypełniałam w szpitalu chyba tylko ankiete z pampersa, ale głowy sobie uciąć ne damJa też dwie w szpitalu i przychodza paczki z nestle i hipp oraz czasopisma
------------
a teraz w skrócie co u mnie...
poród "nieudany"
zabrali mnie na cc i cudem zostałam uratowana... w czasie cesarki się wykrwawiłam i przetaczali mi 10litrów krwi.. potem kilka dni na OIOMie pod tysiącem aparatur.. dziecka nie widziałam wogóle :-(
potem przewieźli mnie na intensywną terapie na położnictwie i dopiero wtedy go widziałam.. po porodzie wyszliśmy jak mały miał już ponad 2tygodnie (ze względu na mój stan)
Wojtek urodził się malutki: 2850g i 52cm
pierwsze miesiące to ciągła jedna wielka kolka ;-) dopiero od 3 miesiaca jest pogodnym, wesołym dzieckiem :-) no dosłownie cały czas się śmieje...
ale niestety on ma anemię i jest alergikiem (ma AZS), a ja do dziś borykam się z problemami natury kobiecej.. aha.. żeby mnie uratować podczas porodu, musieli mnie uśpić i przeprowadzili operację i usunęli mi macicę i jestem bezpłodna :-( a tak marzyłam o trójeczce dzieci...
Ano właśnie- my dziś też dostałyśmy paczuszkę z hippa- zestaw standardowy
Maggie- przecież Cie tu wszystkie pamiętamy, pisz pisz.
Dzięki Dziewczynymaggie_f; miło cię znowu czytac![]()
pikne i slodkie dzieciaczki! wspolczuje takich przejsc, ale wazne ze masz tą dwojkeaha.. to moje dzieci
![]()
ja chce isc do pracy....ale najpierw musze ja znalezcDziewczyny, nie przejmujecie sie tym wypadaniem wlosow. to jak najbardziej normalne. wypada wszystko to co nie wypadlo podczas ciazy :-)
po prostu poziom hormonów, które sprawialy, że w ciąży wyglądałyśmy wyjątkowo pięknie opadł i teraz wypadaja naraz wszystkie wlosy, ktore normalnie wypadlyby podczas 9 m-cy
Hot Chocolate, mamy podobne problemy z przybieraniem na wadze tzn. mała, bo ja niestety wręcz odwrotnie :-( podobno przyczyna moze byc jakas bezobjawowa infekcja i jesli za 2 tyg. nic sie nie zmieni to dostaniemy skierowanie na posiew moczu.
Poza tym mam pytanie do mam, które czeka niedlugo powrot do pracy:
co sadzicie o stworzeniu wątku: Powrot do pracy (organizacja, obawy itd.)?
Wiem, że Mama Stacha i marta100 wracaja do roboty, czy ktos jeszcze ma takie plany?
ah...z ust (klawiatury) mi to wyjelas!Daffi cieszę się razem z tobą
Jak ja uwielbiam takie niespodziewane kwoty
Szkoda że tak rzadko się zdażają:-)
trzymam kciuki za szybko powrot do zdrowia!Mozliwe,tylko ze ja boli gardlo,ma czerwone wie albo to od gardelka albo jelitowkadlatego tez dala nam antybiotyk w zastrzykach ze znieczuleniem-podobniez te zastrzyki strasznie bola:-(po zastrzyku mamy nie opuszczac przychodni przez minimum 10 min bo moga byc jakies skutki uboczne:-(tez nie chce jechac na nastepny
placze jak jej mowie ze jeszcze 4:-(ja nie wiem jak to bedzie jutro:-
no:
Hehe, no jakbym zdała to dawno bym się chwaliłaGeorgina..mam nadzieje że to doczytasz...jak tam prawko..już dawno miałam się zapytać i zawsze przypomni mi się jak już leżę w łóżku![]()
Ahahaha, ale się uśmiałam z akcji Tomuś płaczący na widok mamy z ręcznikiem na głowie;DA u nas też ciężki dzień
Pogoda niezbyt..dzieci zmierzłe
I strasznie dziś Tomka wystraszyłam jak wyszłam z łazienki z ręcznikiem na głowieNajpierw zrobił podkówkę..i w ryk
Wiec szybko zdjęłam ręcznik..ale rozczochrana też mu się nie podobałam bo dalej płakałNa szczęście przyszła siostra i została z nim na chwilkę żebym mogła się uczesać
A z myciem włosów to ostatnio mam koszmar
Jak biorę prysznic to w jego trakcie dwa razy muszę czyścić sitko z włosów..potem 10 min się spłukuję bo mam wszędzie włosy i jak już wyjdę to znów wybieram
A suszę i prostuję włosy tylko na specjalne okazje..bo po każdej tej czynności muszę zamiatać łazienkęA w aptece mi powiedzieli że tylko wit dla karmiących mi zostały bo wszystkie inne preparaty zawierają chemię!
Chyba wyłysieję zanim skończę karmić!
Hehe, jak ja się cieszę, że mam miseczkę D i nie muszę sobie niczego powiększaćEmwu wreszcie hehe. Czekam az pokazesz te swoje cycochy gdy opuchlizna zejdzieA jak sie czulas po operacji