Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czy to do mnie było? ;-) to z gorzowem nic nie mam wspólnegono witaj kochana... a powiedz mi czy ty przypadkiem nie zawitalas na forum na Gorzowie i okolicach?
chyba cie tam gdzies widzialam:-)
ale pisałam z wami tu w czasie ciąży i może dlatego kojarzysz mój nick 

ja jak słyszę słowo teściowa to mnie ciarki przechodząwitam po calym dniu ... kurcze jak mariusz ma 2 zmiane to ja nie moge na sekunde od dziecka odejsc bo zaraz tesciowa mi ja zabiera !!!
ale popoludniu bylo u nas 18 stopni wiec poszlysmy sobie spac do ogrodutzn mala spac a ja na klachy do ciotki ... oczywiscie tesciowa nie wytrzymala i przylazla zaraz za mna ... ech zycie ...

kurcze u mnie od tygodnia cos sie poprzestawiało małemu przesypiał 6 godzin w nocy a teraz budzi sie o 24 i potem co 2,5 godziny... niewiem czy jakis kryzys ma czy co...chce cyca i dalej idzie spacNo dla mnie 6 rano to nowość, wcześniej Franek wstawał 7:30, czasami Stasiek mnie pierwszy budził. A ja starym zwyczajem chodzę spać po północy i jeszcze zasnąć nie mogę. A od dwóch nocy mi się mały wybudza i beczy, nie wiem dlaczego.
Luuuzna, Kochanie, co do pićku i kupy nie wypowiem się bo my jestesmy cycusiowe i pojęcia nie mam jak to jest na butli. Co do ślubu- przyznam się że nadrabiałam po łebkach bo chciałam wiedzieć co mniej więcej się po świętach dzieje i chyba przeoczyłam. A wczoraj to już w ogóle czytałam jednym okiem bo byłyśmy na szczepieniu i jakieś takie marudne te moje dziecię. Ale chętnie pomogę jesli zapytasz jeszcze razNiedawno napisałam o swoich wątpliwościach dotyczących kupy Alusia, picia i ślubu. Żadna mi nie odp :-(

Cherie- powiedz mi czy jesteś zadowolona ze swojego laktatora? Bo masz chyba canpola premium, dobrze pamiętam? Chyba w końcu musze nabyć to cudo i nie wiem jakie....
Dzień Dobry,
. . . o ile dobrym można nazwać taki, który rozpoczyna się po 6-stej.
Dziewczyny, zerknęłam wczoraj na tę paczuszkę z Hippa. Wiecie, że tam w środku jest taka malusia książeczka "rabatowa". W Rossmanie można na nią odebrać drugą taką paczuszkę i są dodatkowe kupony rabatowe na ich produkty np. 25% na słoiczek z owocami itp. Co ważne, kupony po 31 maja będą przeterminowane.

takie dziecko mi sie trafiło, uporządkowane hehe;-)
A mnie chyba przewiało, potwornie kark mi boli:-(
ale i bardzo mądra z Ciebie mamuśka, jak po radę to przede wszystkim do Martusi
a co do karku to może posmaruj jakąś maścią rozgrzewającą? albo chociaż pochodź chwilę w szaliczku/chuście...?..
ale za to pokarmu mam mniej..
chyba sie po granulki wybiore..