Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny jak ubieracie dzieci w domu???
Ja różnie nieraz w body i rajstpki(on tak uwielbia) albo jakiś dresik, ogrodniczki na to, no ale ogólnie moje dziecko uwielbia być przebierane. Na szczęście bo inaczej ciężko by było, bo muszę go często przebierać ze względu na ślinienie a on śliniaków nienawidzi i opanował sztukę ściągania śliniaka zapinanego na rzepy![]()
ale ten czas zasuwa...
to największa męka dla niego, jeszcze po kąpieli jak jest nasmarowany i ciężko mi go ubrać to się drze w niebogłosy... a co do ubioru to już pisałam nie raz, że najwygodniejsze dla mnie jest body z długim rękawkiem + półśpiochy 
Dziewczyny jak ubieracie dzieci w domu???
Ja różnie nieraz w body i rajstpki(on tak uwielbia) albo jakiś dresik, ogrodniczki na to, no ale ogólnie moje dziecko uwielbia być przebierane. Na szczęście bo inaczej ciężko by było, bo muszę go często przebierać ze względu na ślinienie a on śliniaków nienawidzi i opanował sztukę ściągania śliniaka zapinanego na rzepy![]()
To tylko ja dostałam z Hippa pierwsze jabłka a nie marchewkę z jabłkiem?
Na wyjścia mamy koszule, spodnie bojówki no ale królują dresymój A uwielbia mu dresiki kupować
![]()