Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Magda85- zapomniałam Ci napisać. Plamki z kupki schodzą jak po praniu będziesz suszyć je na słońcu. Wiem bgo my na tetrze lecimy i uwierz mi mimo kupek pieluchy sa bielusieńkie. Na początku nie wierzyłam w ten sposób ale jednak...![]()

potwierdzam!Kasiek- ale Ty przecież dobreze wyglądasz! Chyba e fotoszopujesz zdjęcia na nk
Kochane mnoje dzoiewczynki z problemami skórnymi typu AZS u bobaskow- mialam dzis wykład o alergii- objawy takie jak azs dają też robaki- wiem, wiem... każda mysli że dzieciaczki nie mają skąd się tego cholerstwa nabawić... Ale ja bym dla pewności zrobiła badania koproskopowe- szczególnie tym mamom polecam, które maja starsze dzieci lub zwierzaka w domu
Podobno bardzo dużo niemowląt ma teraz robaczyce- takie informacje mam z instytutu matki i dziecka
Lecę do mojego krzykacza, zajrzę później
serio na tetrze?Magda85- zapomniałam Ci napisać. Plamki z kupki schodzą jak po praniu będziesz suszyć je na słońcu. Wiem bgo my na tetrze lecimy i uwierz mi mimo kupek pieluchy sa bielusieńkie. Na początku nie wierzyłam w ten sposób ale jednak...![]()

Witam u nas pogoda względna ale po szczepieniu nie wychodzimy na dwór, właśnie czytam artykuł o robakach ciekawy artykuł.
kochana a dlaczego niw wychodzicie na dwor po szczepieniu?? czy nie wolno?? kurcze a ja z malym na spacerku bylam,a wczoraj byl szczepiony...Witam u nas pogoda względna ale po szczepieniu nie wychodzimy na dwór, właśnie czytam artykuł o robakach ciekawy artykuł.
Serio serioa ja nie przeczytam o co chodzi bo nie wiem gdzie jest jakiś zamknięty wątek :-(
potwierdzam!
podobno alergie wywołują robaki....
moja córa miała i teraz Wojtka też chce przebadać, tylko od 2tyg próbuje złapać jego kupe a mi się nie udaje bo robi zbyt wodniste i wsiąkają do pampersa![]()
zresztą rpzeczytajcie sobie tu
Inwazja Robaków Jelitowych Przyczyną Chorób. Lamblia a Astma i Alergie.
serio na tetrze?podziwiam![]()
![]()