W
wika_20
Gość
Maggie no fajne u mnie znajomi maja takie opisy na gg Ci co dzieci maja takie dość znane motto no ale fajne 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
uwierz mi ze nie przesadzam... ja cie widze i wiem co pisze..zazdroszcze ci bardzo... moze za 20 lat osiagne taka figurke hahahhah...
marzenia...
to moge pokazac mezowi fote??
pozneij bede zazdrosna i bede mu marudzic ze pewnie o to bie stale rozmysla...;p
Daffi czemu tylko pare lasek zostało w zamkniętym reszta nie chciała?
DAFF a my z Ryskie mamy focha bo nie dostalismy zaproszenia![]()
ha ha - wariatka![]()
kovhana bylo do wszystkich ale jak zobaczylam co inni mysla o mojej parcy to siue zneichecilam i pokasowalam wsztskich tylko zostawialm osoby ktore jakies zaintersowanie wykazaly.wybacz mi to
Daffi trochę przesadzaszkovhana bylo do wszystkich ale jak zobaczylam co inni mysla o mojej parcy to siue zneichecilam i pokasowalam wsztskich tylko zostawialm osoby ktore jakies zaintersowanie wykazaly.wybacz mi to
ja nie w temacie
bo mnie nie bylo...
ale chce i koniec!!![]()
Maggie no fajne u mnie znajomi maja takie opisy na gg Ci co dzieci maja takie dość znane motto no ale fajne![]()
Daffi trochę przesadzaszwyluzuj dziewczyno!!
troche teraz nie rozumiem..chcemy szczerość na forum czy nie..troche to smutne..