luuuzna
Mama Alanka
ile wasze dzieci jedzą?
mój to dopiero zaczął jeść po 150ml![]()
![]()
180-210, ale to jest Bebilon Pepti dla podejrzanych alergików itd, więc mniej wartościowe mleczko niż te pachnące mleczka bez recepty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ile wasze dzieci jedzą?
![]()
rysiu naprawde podobny do ciebie![]()
po mezu ma tlko jedna czesc ciala
hahaha
ja tez dzis w zlym humorze..bo niewyspana..;/
u mnie tez zawsze tak jest, że jak dziecko marudzi, to głodne, wkurza mnie to!HAHAHAHA dobre :-)
A tak na serio to dobrze, że wprowadziłaś dietę, bo potem Julka miałaby problemy...wiesz rozwojowe (trudno by jej było zacząć chodzić) i zdrowotne (duże obciążenie nóżek, rozepchany żołądek). Ja pod tym względem Alana pilnuje, bo jakby mu ktoś dawał co 2 godz jeść, to by pewnie zjadł. A potem bym miała problemy :-( Teściowa szczególnie naciska na to, że on za mało jedlatego jak go zaniosę do niej (np jak idę na zakupy), to od razu po jedzeniu, żebym nie musiała jej mleka dawać...wczoraj np bardzo się dziwiła, że mleczka nie przyniosłam jej, bo chciała go nakarmić, gdy jej zaczął marudzić...nosz kurde śpiący był to marudził! A ja jej twardo mówię, że jedzenie ma o 20.00 i koniec. Wg niej daje też za mało mu mleka. a ile mam mu dawać? 280? ogłupiała kobita....
mój maly je 180ml 5razy dziennie a poza tym nic innegoile wasze dzieci jedzą?
![]()
ile wasze dzieci jedzą?
![]()
Witam się ja też sie wyspałam mały zjadł o 20 o 2 i obudził się o 7. Mój zjada 150ml a wieczorem to nawet 250ml mleka z kleikiem.ile wasze dzieci jedzą?
![]()
ok ok :-)moja jada po 120/150
mika dzieki za checi z tymi butelkami
ale wolałm sama zamowic
a mój je nutramigen hahaha180-210, ale to jest Bebilon Pepti dla podejrzanych alergików itd, więc mniej wartościowe mleczko niż te pachnące mleczka bez recepty
więc dopiero paskudztwo 
jestem pod wrażeniem że wasze dzieci potrafią wtrąbić więcej niż 200mlWitam się ja też sie wyspałam mały zjadł o 20 o 2 i obudził się o 7. Mój zjada 150ml a wieczorem to nawet 250ml mleka z kleikiem.
no szok 
No to Cie zaskoczę- Lidka ciągnie 100ml, czasem troche więcej, czasem mniej. 120 próbowałam jejostatnio dać to nie dała rady , wypiła 100 i ulała potężnym strumieniem. A wszamanko co 3-3,5 godziny ostatnioile wasze dzieci jedzą?
![]()
Hehe, chyba wszystkie babcie twierdza że dzieci głodzimy i mrozimyHAHAHAHA dobre :-)
A tak na serio to dobrze, że wprowadziłaś dietę, bo potem Julka miałaby problemy...wiesz rozwojowe (trudno by jej było zacząć chodzić) i zdrowotne (duże obciążenie nóżek, rozepchany żołądek). Ja pod tym względem Alana pilnuje, bo jakby mu ktoś dawał co 2 godz jeść, to by pewnie zjadł. A potem bym miała problemy :-( Teściowa szczególnie naciska na to, że on za mało jedlatego jak go zaniosę do niej (np jak idę na zakupy), to od razu po jedzeniu, żebym nie musiała jej mleka dawać...wczoraj np bardzo się dziwiła, że mleczka nie przyniosłam jej, bo chciała go nakarmić, gdy jej zaczął marudzić...nosz kurde śpiący był to marudził! A ja jej twardo mówię, że jedzenie ma o 20.00 i koniec. Wg niej daje też za mało mu mleka. a ile mam mu dawać? 280? ogłupiała kobita....