Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja dopiero jak przeczytałam Twój post to przypomniałam sobie że nic na obiad nie odmroziłam, ale jestem roztrzepana, masakradoprasowałam, to co zostało, wyjełam ze zmywarki i jeszcze trzeba odkurzyc. co dzis gotujecie?
więc u nas dzisiaj idzie w ruch mielone na sypko, z ziemniaczkiami , sosikiem słodko-kwaśnym i dobra jakąs suróweczkę muszę wymyślec Moja połozna twierdzi że się da "ustrzelić"jak przyjdzie czas na drugie dziecko to wspomnę twe słowa mikai zaopatrzę się w testy owulacyjne
chociaż nie wierzę w "ustrzelenie płci"... ale może akurat jakimś trafem będzie dziewczynka :-)
hihi udaje sie!!! wklejam juz zdjecia na aguagu))
jak przyjdzie czas na drugie dziecko to wspomnę twe słowa mikai zaopatrzę się w testy owulacyjne
chociaż nie wierzę w "ustrzelenie płci"... ale może akurat jakimś trafem będzie dziewczynka :-)

ile wasze dzieci jedzą?
mój to dopiero zaczął jeść po 150ml![]()
![]()
180-210, ale to jest Bebilon Pepti dla podejrzanych alergików itd, więc mniej wartościowe mleczko niż te pachnące mleczka bez recepty
doprasowałam, to co zostało, wyjełam ze zmywarki i jeszcze trzeba odkurzyc. co dzis gotujecie?

ja na pewno będe gotować coś z kaszą.. ale jeszcze nie wiem coKotlet z piersi kurczaka z ziemniaczkami i zasmarzanymi buraczkami ....- zyczenie męża![]()
ja uwielbiam kasze!!! szkoda że mój mąz nie..ja na pewno będe gotować coś z kaszą.. ale jeszcze nie wiem co![]()
Hej dziewczynki ja tez bede polowac w przyszlosci na dziewczynke musze zapamietac jak to sie robi)))))
Na obiad dzis kotlety z kuraka ziemniaczki i marchewka z bulka tarta.
Pogoda piekna sie robi weekend ma byc rewelacyjny nie moge sie doczekac nie bylismy 2 dni na spacerze bo grad i deszcz padal a maly po chorobie ale dzis juz idziemy.