Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dopiero jak przeczytałam Twój post to przypomniałam sobie że nic na obiad nie odmroziłam, ale jestem roztrzepana, masakradoprasowałam, to co zostało, wyjełam ze zmywarki i jeszcze trzeba odkurzyc. co dzis gotujecie?
więc u nas dzisiaj idzie w ruch mielone na sypko, z ziemniaczkiami , sosikiem słodko-kwaśnym i dobra jakąs suróweczkę muszę wymyślec Moja połozna twierdzi że się da "ustrzelić"jak przyjdzie czas na drugie dziecko to wspomnę twe słowa mikai zaopatrzę się w testy owulacyjne
chociaż nie wierzę w "ustrzelenie płci"... ale może akurat jakimś trafem będzie dziewczynka :-)
hihi udaje sie!!! wklejam juz zdjecia na aguagu))
jak przyjdzie czas na drugie dziecko to wspomnę twe słowa mikai zaopatrzę się w testy owulacyjne
chociaż nie wierzę w "ustrzelenie płci"... ale może akurat jakimś trafem będzie dziewczynka :-)

ile wasze dzieci jedzą?
mój to dopiero zaczął jeść po 150ml![]()
![]()
180-210, ale to jest Bebilon Pepti dla podejrzanych alergików itd, więc mniej wartościowe mleczko niż te pachnące mleczka bez recepty
doprasowałam, to co zostało, wyjełam ze zmywarki i jeszcze trzeba odkurzyc. co dzis gotujecie?

ja na pewno będe gotować coś z kaszą.. ale jeszcze nie wiem coKotlet z piersi kurczaka z ziemniaczkami i zasmarzanymi buraczkami ....- zyczenie męża![]()
ja uwielbiam kasze!!! szkoda że mój mąz nie..ja na pewno będe gotować coś z kaszą.. ale jeszcze nie wiem co![]()
Hej dziewczynki ja tez bede polowac w przyszlosci na dziewczynke musze zapamietac jak to sie robi)))))
Na obiad dzis kotlety z kuraka ziemniaczki i marchewka z bulka tarta.
Pogoda piekna sie robi weekend ma byc rewelacyjny nie moge sie doczekac nie bylismy 2 dni na spacerze bo grad i deszcz padal a maly po chorobie ale dzis juz idziemy.