kasiekkrk
Fanka BB :)
ej ja nic nie widze na zamknietym...zadałam wam pytanie na zamkniętym, już 15 min czekam na odpowiedz, bo jestem ciekawska i nica zaraz muszę wziąć się do roboty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ej ja nic nie widze na zamknietym...zadałam wam pytanie na zamkniętym, już 15 min czekam na odpowiedz, bo jestem ciekawska i nica zaraz muszę wziąć się do roboty
a o co chodzi ? ktos cos napisała na meza kasiekrk ????to juz w ogole byl szczyt chamstwa!!!!!!!!!!!!
tez pytalam o wprowadzanie glutenuHe Mataka dobre z tym schudnięciem pod mostem
Prezent na komunię? Jak bym już naprawdę nie wiedziała co to dałabym kasę!
Karnitynko już wyjezdzaStrasznie mi przykro...ale przynajmniej może będziesz częściej z nami
Czy ktoś zauważył mój post o daniu kaszki pszennej czy muszę udać się do innego wątku;-)
a o co chodzi ? ktos cos napisała na meza kasiekrk ????
Zdrowiej kobieto bo ci tesciowa dziecko odbierze![]()

NeSSi i jest w niemczech taki srodek dla dzieci na kolki sab simplex sie nazywa jak dla mnie rewelacja, sklad ma podobny do polskich srodkow antykolkowych ale jak dla mnie dziala rewelacyjnie-choc czytalam wypowiedzi, ze nie na wszystkich. poszukaj w necie o nim. jezeli bylabys zainteresowana to zrobie ci przysluge i skocze do niemiec do apteki, kosztuje 8 cos euro- pod 9 - przemysl, spotkalam, ze sprzedaja ten lek w necie ale ja wole z niemieckiej apteki
Nessi zdrówka życzę a Michasia nie oddawajMi tez teściowa zawsze chce Hanię zabrać
Zamiast przyjechać na miejsce i pomóc
![]()
No wlasnie,teraz to sami nie wiemy komu ufac a komu nie:-(
powiedz wiecj na ten temat
moze tez sie wyjasni kto tak napisal na mjego meza na moim mamaczytata??;/
Zobaczycie, zaraz georgina, czy jak jej tam , wstanie wejdzie na forum i zacznie opowiadać, że Martynce- jeśli wogole istnieje- wyszedł ząbek, zrobiła kupkę itp
Biedna... zdrówka życzę :-) I jak, karmisz Michała piersią?
ktos mi zostawil komentarz na mamczytataa o co chodzi ? ktos cos napisała na meza kasiekrk ????
tez pytalam o wprowadzanie glutenu
ale dzis chyba zaden inny temat nie bedzie mial takiej sily przebicia jak sprawa z Georginahehehe
NO to na pewno bo wiecie jak to jest jak facet w domku to wiecej obowiazkow ale to jedyna dobra strona hehe no Monia my to moze kiedys sie w koncu spotkamy chyba ze Ty to nie Ty hehe bo ja juz sie boje doczytalam kawalek i niedoinformowana jestem wiec ide czytac a tu obiad trzeba szykowacKochana miło mi Ciebie widzieć:-):-)
Ja widzę też dobre strony wyjazdu T- jeśli można to tak ująć- BEDZIESZ MIEC WIECEJ CZASU DLA NAS:-)
tak wyzwal go od brzydala bodajze na tej stronie mama czy tata