reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
kurde..
jutro mi stuknie 22 lata :-D
ciekawi co małż mi kupi.. :-D
a raczej ciekawe czy to o czym mysle.. bo widzialam co ostatnio zamawiał z allegro :-D

i jedna wielka (_(_) ;-/
to nie spanie to nie powód braku kupy..
szykuje mi sie chyba znowu maraton..o_O
niby ta moja gwiazda spi ale macha rekami wierci glowa - cos zlego sie jej śni..;/
pewnie moja teściowa :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w jaki sposob mam sie jej pomoc odnalezc ?? ja raczej psychiatra nie jestem !!

skoro nie jestes to nie pograzaj jej bardziej...
a tak apropo nie pisze tego zlosliwie.. ale forum nie jest tylko Twoje ze od razu podjelas decyzje i po chwili napisalas ze zostala wyrzucona ztego i tego.. ja jestem przeciwna i kilka osob tez... to my sie juz nie liczymy.. poczulam sie obojetna i nie potzrebna tu!

skoro nie jestes to nie pograzaj jej bardziej...
a tak apropo nie pisze tego zlosliwie.. ale forum nie jest tylko Twoje ze od razu podjelas decyzje i po chwili napisalas ze zostala wyrzucona ztego i tego.. ja jestem przeciwna i kilka osob tez... to my sie juz nie liczymy.. poczulam sie obojetna i nie potzrebna tu!
ale gdzie mea napisala ze Marzena jest wyrzucona? i skad ją wyrzucila?
bo chyba cos ominelam..

Hej dziewczyny!
Po pierwsze - dziękujemy za poniedziałkowe życzenia :-) Misia cmoka wszystkie ciotki składające życzenia. Uwaga...: CMOK! ;-)
Po drugie - wszystkiego najlepszego dla ostatnio-obchodzących :-) Wiem, że jak zwykle ogólnikowo i nie fajnie, ale nie jestem w kursie zupełnie.
Z nowości u nas - Misia zaczęła się wreszcie przekręcać z boku na bok, więc mam małą śróbkę w domu ;-) Poza tym nareszcie jej zasmakowało jedzenie inne niż mleko, więc zaczęliśmy etap testowania jedzenia. Na razie jest dobrze.
A z całkiem nowości, które pochłaniały nas przez ostatnie parę długich dni to właśnie dziś kupiliśmy samochód! I jesteśmy szczęśliwi! Kupiliśmy używanego Saaba 95 z 2006 i będziemy go teraz spłacać przez 5 lat ;-) I tak, chwalę się - Wam, bo nie bardzo mam komu... Z resztą wiem, że na pewno będziecie się cieszyć razem z nami :-) Tak więc Kopciuszku jedziesz z nami na spotkanie? Mam 3 wolne miejsca siedzące i dużo miejsca w bagażniku :-D O ile oczywiście spotkanie jest nadal aktualne, bo coś cicho się o nim zrobiło...
I co dalej... Hmmm... w sumie to niewiele. Mam nadzieję, że uda mi się Was nadrobić choć trochę, skoro już nie jeździmy i nie oglądamy następnego miliarda samochodów ;-) Na razie zostawiłam sobie do przeczytania wszystko od wczoraj rano, bo jakaś afera chyba była i znowu nie będę wiedzieć o co chodzi. Jak zawsze z resztą.
No dobra, pochwaliłam się i teraz zmykam czytać co tam naskrobałyście. Mam nadzieję, że choć przez parę minut będę mogła to robić, bo Mimi zasnęła wreszcie ;-)
No to do roboty!

kurde..
jutro mi stuknie 22 lata :-D
ciekawi co małż mi kupi.. :-D
a raczej ciekawe czy to o czym mysle.. bo widzialam co ostatnio zamawiał z allegro :-D

i jedna wielka (_(_) ;-/
to nie spanie to nie powód braku kupy..
szykuje mi sie chyba znowu maraton..o_O
niby ta moja gwiazda spi ale macha rekami wierci glowa - cos zlego sie jej śni..;/
pewnie moja teściowa :-D

moja juz spala i po pol godz wstala.. nie wiem czemu ale jest grzeczna i sie ladnie sama bawi.

Oczywiście, że prawdziwa. Oglądałyśmy moje zdjęcia z brzuchem to wiecie. Poza tym boli mnie fakt, że ktoś tu o Martynce wyjeżdża.

Przepraszam za to co było dawno temu.
Gdybym chciała Was oszukiwać nie dawałabym tu swoich zdjęć.
Ahh szkoda gadać.
To forum było dla mnie bardzo ważne bo czułam się jak w rodzinie.
Mogłam się poradzić, pogadać, wygadać.
Zaufałam Wam.
No i teraz został smutek.

Ps. J nie jest artystą, nigdy tego słowa względem niego nie użyłam, ale ma talent po św.p. ojcu i pięknie maluje, dostałam 2 lata temu obraz od niego na BN.

Mea tu sa jedne przeprosiny!

Musiałam się z tym przespać. Przepraszam za wulgaryzm. Jest mi z tym bardzo źle bo na ogół nie mówię tak brzydko. Po prostu czułam się tu jak w rodzinie i nagle mi to odebrano. Jasne, że sama jestem sobie winna, ale Martynka dała mi zupełnie nowe życie a tu na forum wreszcie mogłam być sobą.

tu masz kolejne jej przeprosiny!

reklama
Do góry