• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Wy się dogadujcie, a ja lece spać, bo od 48 godzin mam migrenę i zaraz chyba popełnię samobójstwo z bólu. Tylko błagam nie piszcie 40 stron, bo jutro będę znów 5 godzin nadrabiać :)

myślałam raczej o sondzie, co by każda mogła zagłosować i uzasadnić swój głos. uważam, że tamto głosowanie fajnie mea przeprowadziła, ale teraz to ja juzż nic nie wiem bez kitu!!

reklama
Asia na prawdę to nie ja wklejałam.
I żadnej z Was w żaden sposób NIGDY krzywdy ŻADNEJ nie zrobiłam.
Każdą bardzo polubiłam!
Teraz już jedne mniej lubię, przepraszam, ale i ja niestety nie rozumiem zachowania niektórych z gródniowych mam.
To są moje osobiste przemyślenia, więc mam nadzieję na brak pytań.

Mam nadzieje ze piszesz prawde ! ze mozna ci zaufac i ze wiecej takich girek nie bedziesz urzadzac ,ehhh za stara jestem na takie akcje - jakos mnie nie kreca nie bawia ! Kazdy z nas popelnil nie jeden blad ,ja tam popelnilam bledow tysiace ,jednak zawsze staralam sie byc szczera z ludzmi ( nie mowie ze nie klamalam ajjj tam nie raz mojego cos nasciemialam hahah a ten lyka jak pelikan ale to byla glupie male klamstewka itp nie wymyslalm historyjek nie ukladalam bajek toz z ciebie niezla bajkopisarka mogla by byc- sorrki ale takie moje spostrzezenie)
Marzena moje zdanie znasz i nie musza sie dziewczyny z nim zgadzac - ja nie przekreslam ciebie choc wierz mi - jakos to moje zaufanie ulecialo do ciebie a naprawde bardzo cie lubialam - wierze ze jezeli ci na nas zalezy bedziesz starac sie je odbudowac i nie na klamstwach !

Asia poza tym ja sama miałam śliczny brzuch w ciąży, więc to co napisałaś byłoby bez sensu.

Marzena no wlasnie mialoby sens jezeli w tej ciazy bys nie byla nigdy i wkrecala ze w niej jestes ! tak wiec mam nadzieje ze Martynka istnieje tak jak piszesz i bedziesz z niej dumna !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry