• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Zatem napisze w skrocie.

Pamietacie sprawe Ani (ania wybacz ale musze przytoczyc)
Jej maz ja uderzyl, obrazal, nie szanowal....
Krzyczalysmy wrecz- dran, jak mogl, on sie nie zmieni, co za czlowiek.

Pytam: Czy ktoras z Was osobiscie uderzyl?
Czy ktoras z Was osobiscie zranil?
Nie !!!!
Ale tacy ludzie sa spolecznie nie do zaakceptowania stanelysmy po wlasciwej stroni. Po stronie dobra, moralnosci .

A teraz co????
Georgina potraktowala staraczyki jak G.o.w.n.o
i co widze?
Teksty typu: przeciez to nie nas! , to bylo dawno! , przeprosila !

To jest spolecznie nie do zaakceptowania.
Musze zgodnie z zasadami jakie wyznaje i poprzednim postem stwierdzic - Georgina jest dla mnie skrslona bo nie jestem choragiewka , ktora skreca w ta strone gdzie wiatr zawieje.
Zasady to zasady - albo sie je ma albo nie.

A Ty Georgina nie masz za grosz WSTYDU.
Nie wierze czytajac wypowiedzi i wtracanie sie do naszych dyskusji na Twoj temat.
Musimy podjac decyzje na Twoj temat a nie z Toba.
Twoje jakiekolwiek wypowiedzi w tym momencie sa nie na miejscu.
Powinnas delikatnie mowiac podkulic ogonek i przynajmniej przeczekac jak sie sprawy obroca. A widzac jak sie forum rozpierdziela z Twojego powodu - zniknac z szacunku dla nas .
Zapomialam ednak ,ze slowo POKORA jest Ci obce.

Nie wytrzymalam.

Cuś chciałam napisać...
Cherie masz śliczne zdjęcie w sygnaturce:tak:
Maarta ty taż...ale na początku nie wiedziałam kto pisze bo zawsze tam zaglądam:-D
I jeśli możesz to powiedz czemu ty nigdy nie "świecisz" się na zielono jak z nami piszesz? Tak jakbys nie była zalogowana!

Już zaczęłam sie martwić czemu to moje dzieciątko tak dlugo śpi wiec poszłam do niej zajrzeć. Zaglądam do łózeczka a ona patrzy na misia narysowanego na ochraniaczu i tak cichutko do nie mówi... Ja na razie spadam wracam do dziecka :)

reklama
Zatem napisze w skrocie.

Pamietacie sprawe Ani (ania wybacz ale musze przytoczyc)
Jej maz ja uderzyl, obrazal, nie szanowal....
Krzyczalysmy wrecz- dran, jak mogl, on sie nie zmieni, co za czlowiek.

Pytam: Czy ktoras z Was osobiscie uderzyl?
Czy ktoras z Was osobiscie zranil?
Nie !!!!
Ale tacy ludzie sa spolecznie nie do zaakceptowania stanelysmy po wlasciwej stroni. Po stronie dobra, moralnosci .

A teraz co????
Georgina potraktowala staraczyki jak G.o.w.n.o
i co widze?
Teksty typu: przeciez to nie nas! , to bylo dawno! , przeprosila !

To jest spolecznie nie do zaakceptowania.
Musze zgodnie z zasadami jakie wyznaje i poprzednim postem stwierdzic - Georgina jest dla mnie skrslona bo nie jestem choragiewka , ktora skreca w ta strone gdzie wiatr zawieje.
Zasady to zasady - albo sie je ma albo nie.

A Ty Georgina nie masz za grosz WSTYDU.
Nie wierze czytajac wypowiedzi i wtracanie sie do naszych dyskusji na Twoj temat.
Musimy podjac decyzje na Twoj temat a nie z Toba.
Twoje jakiekolwiek wypowiedzi w tym momencie sa nie na miejscu.
Powinnas delikatnie mowiac podkulic ogonek i przynajmniej przeczekac jak sie sprawy obroca. A widzac jak sie forum rozpierdziela z Twojego powodu - zniknac z szacunku dla nas .
Zapomialam ednak ,ze slowo POKORA jest Ci obce.

Nie wytrzymalam.
Emwu jak zwykle umiesz bardzo trafnie dobierać słowa. Masz niezwykły dar. Lepiej bym tego nie napisała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry