Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
daj znac czy wymienia pudelka![]()
Nie wymienią muszę iść po drugą receptę i jeszcze raz mleko wykupić, normalnie dom wariatów.

Nie wymienią muszę iść po drugą receptę i jeszcze raz mleko wykupić, normalnie dom wariatów.
przyłączam się do życzeńWszystkiego najlepszego dla Robercika emiry i Patryka beaci z okazji ukonczenia 6 miesiecy!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
masakra..;/ wsopólczuję Ci, mi kiedyś babka w aptece zamiast kremu z filtrem dała jakieś zwykłe badziewie bez filtra, zapłaciłam ponad 30 zł -niby nie dużo ale za sam fakt zła byłam..Nie wymienią muszę iść po drugą receptę i jeszcze raz mleko wykupić, normalnie dom wariatów.
tez bym sie wkurzylaWitam się ale mnie wczoraj wkurzyła pomyłka mojego pediatry, przepisała mi nie to mleko zamiast 2 to 1 i co najgorsze wykupiłam bo nie zwróciłam uwagi byłam święcie przekonana że recepta jest ok tym bardziej że rozmawiałam z nią o 2. Dopiero wieczorem się zorientowałam.I nie wiem czy się da wymienić na 2 i jak to zrobić, czekam do 8 i dzwonie do apteki, że też nie zerknęłam na pudełka.
![]()