Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dobrze, że mam kanarkikochana ale ci zazdroszcze tej atmosfery...swiezego powietrza i beztroski...ja zeby posluchac ptaszkow codziennie smigam z malym do parku i to tyle. Odpoczywaj i relaksuj sie ile wlezie. A jak!!!!
Też zastanawiam się jakie kupić krzesełko do karmienia i prawdę mówiac zgłupiałam od ich nadmiaru. Prześlijcie dziewczyny linki swoich krzesełek i napiszcie czy jesteście zadowolone z nich, albo na co mam zwrócic uwagę kupując taki sprzęt
Proooszę o pomoc :-)
Też zastanawiam się jakie kupić krzesełko do karmienia i prawdę mówiac zgłupiałam od ich nadmiaru. Prześlijcie dziewczyny linki swoich krzesełek i napiszcie czy jesteście zadowolone z nich, albo na co mam zwrócic uwagę kupując taki sprzęt
Hej my już po chrzcie i ślubieprawie się poryczałam
)) Aluś zasnął u tatusia i obudził się podczas polewania główki z rykiem
![]()

KRZESELKO DO KARMIENIA CHICCO POLLY 2010 CIRCLES (1081520851) - Aukcje internetowe AllegroTeż zastanawiam się jakie kupić krzesełko do karmienia i prawdę mówiac zgłupiałam od ich nadmiaru. Prześlijcie dziewczyny linki swoich krzesełek i napiszcie czy jesteście zadowolone z nich, albo na co mam zwrócic uwagę kupując taki sprzęt