• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Najzdrowsze napoje dla maluchów - Dzieci.pl
Herbatki i kakao Dzieciom do siódmego roku życia nie zaleca się picia czarnej herbaty. Mogą ją znakomicie zastąpić herbatki ziołowe i owocowe. Tym bardziej, że niektóre z nich mają w swoim składzie czynniki zapobiegające lub łagodzące częste u niemowląt kolki. Dobrze gasi pragnienie również rozcieńczona i schłodzona mięta. Maluchowi można też podawać napar z rumianku.

reklama
Czy któraś z was ma konto w PKO BP z możliwością zrobienia debetu? Czy to prawda że jak sie ma konto z debetem to nawet jak wejdą jakieś pieniądze to trzeba spłacić debet aby je wypłacić?

Martynia cudnie stoi jak się czegoś trzyma:) Kto ma moje konto na nk to dałam zdjęcia:) Ale fajnie:)
U nas też upałek, mam okazję się poopalać kiedy Perła śpi lub kiedy rano tatuś się nią zajmuje bo ma w tym tyg od 14 pracę.
Mała wzbogaca co chwilę swój słownik, dziś doszło 'papa':)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry