Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Marta nie strasz mnie tym charakterkiemA do tej pory to było takie spokojne dziecko
Hi hi ale może to tylko od zebów
![]()
a mi sie sprzedal tako jumper w komisiealez jestem szczesliwa
wbede mogla alanowi kupic wieksza spacerowke na zime z duzymi kolami bo ta moja parasolka to ciezka by byla na zime,tzn ciezko by sie jechalo.
Luuuzna to będziemy się nudzić razem bo A ma nocki i pół dnia jak zwykle przespi![]()
a mi sie sprzedal tako jumper w komisiealez jestem szczesliwa
wbede mogla alanowi kupic wieksza spacerowke na zime z duzymi kolami bo ta moja parasolka to ciezka by byla na zime,tzn ciezko by sie jechalo.
Jak najbardziej może być od jabłek-ja kilka lat nie jadałam wcale-bo miałam po nich włąśnie niezłe przeboje i okropne wzdęcia.kurcze mi ostatnio tez zoladeczek szwankuje nie wiem tylko czemu...chyba czas zastosowac zdrowa dietke...ostatnio zaczelam jesc jablka moz e to od nich??
ja juz pomalowanajeszcze klaczyny trzeba wyprostwac i w cos sie przyodziac tylko nie wiem w co
![]()
i ja chętnie dowiem się opinię pediatry...Aż szkoda,że nie ma już tej specjalizacji......Będzie ogólny lekarz tylko....Mamo Stacha jest co nadrabiać nie;-):-)
A o butki dopytaj sie...z checią dowiem sie co o tym sądzi kolejny specjalista...ale mam nadzieje że poleci na bosaka
Ech ale ja mam takiego nerwa jak A daje się nabrać na wymuszony płacz od Hani
I czego ją uczy? Że 9 razy jej nie pozwoli ale za 10 razem jakz zapłacze to dostanie to co chce![]()
ładne Kopciuszku, ja niestety nie jestem stworzona do długich paznokci i zazdroszcze tym dziewczyną co maja taki paznokcie
Może Wojtusiowi było za gorąco??U nmas właśnie tak reaguje Julecki,,,no i oczywiście zębole też....Zwylke przechodzi jak daję się napić i standardowo jescze zmieniam Mu pieluchę zanim i ja zapadnę w ramiona Morfeusza....Inaczej do rana by pływałmatko, wojtek przechodzi sam siebiewstawałam do niego co 15 minut w nocy!!! wkońcu o 4 rano go wzięłam do nas do łóżka, ale nic to nie dało.. dalej budzil się co 15minut
tak jak mój Wojtek... siedzi sobie i nagle chlust i zgięty w pół a łeb pod wodąi po paru sekundach podnosi tą głowe z wielkim uśmiechem i zaciesza :sok: a za chwilę znowu łeb pod wodą
ja to nawet nie byłabym wypić dwoch piw :-) w sensie wypić, że wypić, bo wszelki alkohol wymusza u mnie odruch wymiotny
co się ze mną stało po tych ciążach:-)