reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Mała śpi to wpadam na BB na chwilę :) Była u nas dziś położna, ale szczerze mówiąc nie bardzo mi się podobała :no: Może i dobrze, że przyszła i obejrzała małą, nie umiem powiedzieć co mi nie pasuje, ale jakoś tak nie jestem zadowolona.

Emilka ma dopiero 8 dni, a już jest rozpuszczona jak dziadowski bicz! :szok: A wszystko przez M, który jak tylko przychodzi z pracy to kładzie ją sobie na brzuchu i przytula, a ona potem w nocy nie chce spać w łóżeczku tylko z nami! :rofl2:

reklama
aga7602;, nie boję się, bo jak mam malucha obok siebie to mój sen jest raczej czuwaniem.

inka, ja jechałam na IP z bólami co 4-5 minut i w sumie tak na styk dojechaliśmy, ale u mnie akcja jakoś mega szybko się rozwinęła.

dziewczyny, u mnie dziś BIAŁO :)

Phelania- my mamy sol fizjologiczna to leje na patyczek do ucha i podaje malutkiej do noska, zeby lepiej jej sie oddychalo. Dzisiaj nie ma tak kataru jak wczoraj. Wczoraj czyscilam jej nosek frida to miała naprawde spore kulki zielonkawe gdzies z tyłu noska, ale na szczescie udalo mi sie wyciagnac (az bylam w szoku skad u niej takie smarki). Nie wychodzilysmy jeszcze na dwor- bo czekalam zeby pelne 2 tygodnie minely. No nie wiem zobaczymy co polozna jutro powie (mam nadzieje, ze uda mi sie ja oczyscic do konca).

Kurka kombinuję z suwaczkiem bo chciałam też mieć ze zdjęciem Emilki po lewej stronie i jak go tworzę to mi pokazuje ze zdjęciem a jak przeklejam kod na BB to nie ma tego zdjęcia :-( Ktoś wie dlaczego tak może być?

Nikuss- mój maly tez ma lekki katarek i chyba z 5x dziennie kicha:-)w szpitalu internistka mi powiedziala ze nie ma sie co przejmowac bo maly w ten sposób oczyszcza wszystkie śluzówki ,i to jest normalne.I tak bedzie przez jakis czas ,jak nie ma goraczki to wszystko ok:tak:
freiya - pod sygnaturka wgrywasz zdjecia małej i po prawej stronie na górze masz "dodaj zdjecie w sygnaturce" i zapisujesz

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczynki :-)

Ja nadal w dwupaku, ale umówiłam się z moim dziecięciem, ża ma się urodzić 4 stycznia bo wtedy dyżur ma mój gin :)
Samopoczucie nie najgorsze choć bywało lepiej ;-)

Własnie czekam na położną, bo u nas przychodzi również przed porodem teraz, nie wiem dlaczego:confused:
Czy do Was też przychodziła przed godziną zero??

Jak już ją odprawię, to zabieram się za robienie kutii na święta, bo mój M woli taką przemrożoną, ciort jeden wie dlaczego:-D

Miłego dnia wszystkim matrioszkom i tym które już tulą swoje kochaniutkie malaństwa:tak:
A trzeba przyznać, że udały się nam grudniaczki :tak::-)

hihi mamaOskarka a własnie się zastanawiałam jak wy się macie, wchodzę i tu info:) co do porodu w styczniu już jest nas kilka... Izi tez zaciska nogi, Venus tez hihi :) a ja kurcze mimo ze brykałam, szalałam.. to klops uczepiła się w srodku i koniec.

hihi zastanawiam się własnie jak oznajmić mojemu mężowi jak przyjedzie w piątek. że żeby ja juz teraz zatrzymac do nowego roku w brzuchu będzie poscił;p;p hihi ale nie na talerzuuu, moze smakołyki mu to wynagrodzą:) Bo jak juz do teraz mała nei chciała wyjsc to juz mogłaby poczekac te 10 dni:)

ja jak sie dowiedzialam, ze mam termin w same swieta (25.12) tez od poczatku mowilam, ze chciala bym przetrzymac do stycznia:)
Kurde ziewczyny u mnie w domu jest tak zimni, ze musze dogrzewac farelka grr a za ogrzewanie sie płaci normalnie;//

Od ktorego dnia zycia podajecie dzieciaczkowi witaminy?? w szpitalu mowili mi ze od 8 a polozna zeby od 10, wiec jej posluchalam.

reklama
Witam! U nas też biało i od razu korki na drogach się zaczęły. Wieczór i noc skurczowa i to by było na tyle-nic konkretnego.
Dzisiaj boli mnie całe podbrzusze. Brzuch mi się spina ale wszystko idzie wytrzymać.

Do góry