mamcia2
Fanka BB :)
chodzi mi np o taki sklad jak ma vitamina D z firmy Vitis pharma, chodzi o to z czego jest wykonana otoczka oraz w jakim oleju jest rozpuszczona ta witamina tutaj np jest olej kokosowy
Skład:Otoczka: żelatyna spożywcza, substancja utrzymująca wilgotność – glicerol
Zawartość: olej MCT (średniołańcuchowe trójglicerydy), substancja przeciwutleniająca: mieszanina tokoferoli, witamina D[SUB]3[/SUB] (cholekalcyferol, tokoferole, olej kokosowy).
Skład:Otoczka: żelatyna spożywcza, substancja utrzymująca wilgotność – glicerol
Zawartość: olej MCT (średniołańcuchowe trójglicerydy), substancja przeciwutleniająca: mieszanina tokoferoli, witamina D[SUB]3[/SUB] (cholekalcyferol, tokoferole, olej kokosowy).
Nie płakał, nic go nie bolało, tylko po prostu nie spal. Machał rączkami, nóżkami, wydawal rozne dzwieki itp. Jak zasnął rano to spi do tej pory, budzi sie tylko na jedzenie i zmiane pieluchy. Pewnie wkrotce sie obudzi i zas nie będę spac całą noc, bo dziecko wyspane :-(
Na razie jest spoko, bo nie wymusza noszenia na rękach. Mała nie spała a ja zdążyłam sie wykąpać, wysuszyć pióra, ogarnąć chałupe i dopiero zaczęła jęczeć
Starsza pod tym względem była podobna, teraz za to diabełek że hej ! Wczoraj skończyła 3 latka. Dziś przyjechali moi rodzice, a jutra mała imprezka z małym torcikiem. Będą dziadki całe sztuk 4 i my
przynajmniej mam już wytłumaczenie dla mojego kąpielowego lenistwa-bo przyznam się wam dziwczyny bez bicia, że jakoś nie mam dzisiaj weny do kąpanie bąbla;-) mam cichą nadzieję, że czeka nas króciutka pobudka, szybkie zaśnięcie i do rana juz tylko dokarmianie na spiocha, bo w dzień nie spaliśmy prawie w ogole. (Takie marzenia ściętej głowy - żeby się w końcu wyspać